Plíseň bramboru (i rajčete) 2021

Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (10317) - 70.240 (?)
31.7.2021 22:53

Díky za odpověď. Jinak, rajčata mně zrají lépe než v minulém roce. Velká spokojenost s plody, ale stejně bych vypíchnul ještě navíc výtečné Goldkrone. Odolnější "Crimsony" jsem zatím ještě nestříkal a vypadají bez závad. Na těch ostatních se sem tam na okrajích listů něco objeví, což ale nepředstavuje žádný problém. Třeba to Goldkrone bych bez postřiků nevypěstoval. Ten větší Crimson chuťově špatný taky není, čekal jsem horší kvalitu. Takže celkově můžu poděkovat Ridomilu Gold MZ Pepite, že můžu i dál sklízet. 

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (10317) - 70.240 (?), 31.7.2021 22:53

Díky za odpověď. Jinak, rajčata mně zrají lépe než v minulém roce. Velká spokojenost s plody, ale stejně bych vypíchnul ještě navíc výtečné Goldkrone. Odolnější "Crimsony" jsem zatím ještě nestříkal a vypadají bez závad. Na těch ostatních se sem tam na okrajích listů něco objeví, což ale nepředstavuje žádný problém. Třeba to Goldkrone bych bez postřiků nevypěstoval. Ten větší Crimson chuťově špatný taky není, čekal jsem horší kvalitu. Takže celkově můžu poděkovat Ridomilu Gold MZ Pepite, že můžu i dál sklízet. 

Petr z Pardubic - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (10317) - 70.240 (?), 11.8.2021 14:58

Tohle vlákno založil KUKY zbytečně? Jak je to možné. Jinak super rajčatová sezóna. Plody krásně zrají, teď jsem zbaštil výstavní Orkáda. S plísní bramborovou jsme na tom více než výborně a nakonec nejsou tak špatná ani ta rajčata odolných odrůd, takže co si víc přát. Ať to vydrží co nejdéle. 

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Tavná pistole Tafix Koventa15.11.2024
Kolikovaci pripravek15.11.2024
Zarubňa vchodových dverí13.11.2024
Pracovní stůl skládací12.11.2024
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?12.11.2024
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu11.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz