Gabčo to bude krásy už si to dovedu představit, musím k nim píchnout ještě něco v kontrastní barvě. Je pravda, že teprve začínají rozkvétat.Zítra se juknu co nabízí v zahradě a dokoupím, ať je to pěkně barevné a bohaté.
Ahojky, tak jsem si to tady pročetla, neodolalal jsem a koupila 4 milionky, jen mi prosím poraďte, je potřeba zaštipovat a nebo se větví samy bez pomoci?Hezký den.
Ano, taky vyštipuji odkvetlé květy i s kalíškem. Vloni mi přestala žlutá úplně kvést a když jsem odštípala všechny odkvetlé květy tak zase rozkvetla. Měla bych je ráda na balkoně, je ale na jih a truhlíků tam mám devět. Teď s muškáty. Neumím si představit, že bych je vyštipovala.
Gabčo to je krása, já letos také koupila milionbellsy a těším se na ně. Jestli budou jako ty tvoje -...jsem zvědavá.Kéž by...toto je foto ještě před zasazením
Gabčo to bude krásy už si to dovedu představit, musím k nim píchnout ještě něco v kontrastní barvě. Je pravda, že teprve začínají rozkvétat.Zítra se juknu co nabízí v zahradě a dokoupím, ať je to pěkně barevné a bohaté.