|
Million Bells - černé tečky na listech, 21.5.2011 Sice mám milionky už nějaký ten rok, ale s tímhle jsem se ještě nesetkala. Má to hodně výhonů?
Já bych to tipovala na nějakou houbovou chorobu, ale nejsem si jistá. Asi bych je přistínila, aby nebyly na sluníčku a zkusila bych je nastříkat nějakým... celý příspěvek > |
 |
Prosím pomozte mi s určením názvu květiny, 16.5.2011 Euphorbia Diamond Frost |
 |
|
 |
Velké, 15.4.2011 Sestra si nechala udělat truhlíky na zakázku u truhláře. Kolik stály přesně neví, protože si nechali dělat i tu dřevěnou zástěnu a dřevník.
Ale když si je nakreslíte, určitě vám je každý trochu šikovný truhlář vyrobí.
A předběžnou cenu vám taky... celý příspěvek > |
 |
Černooká Zuzana, 30.1.2011 Taky jsem si jednou koupila barevnou směs, vzešla mi všechna semínka, i přesto mi vykvetla jenom žlutá.
Ale nakonec jsem byla ráda, že vykvetla aspoň ta. |
 |
Černooká Zuzana, 30.1.2011 Zuzana se vám sama nepopne. K okapu budete muset navázat aspoň nějaké provázky. |
 |
Velké , 19.1.2011  A nebyly by lepší truhlíky ze dřeva? Určitě vyrobí každý šikovný truhlář.
Tyhle má moje sestra. Má v nich sice letničky, ale určitě by se daly použít i dřeviny. |
 |
Obrázky Clematisů, 9.10.2010  Ewo, to je nádhera.
Moc se mi líbí ten světle fialkovej na 3. fotce. Víte název?
Já mám clematisy jen 3 a určitě časem přibudou další. Mám je taky moc ráda. |
 |
Křovinořez Rigid RPB 4342 B - jsou zkušenosti?, 8.7.2010 Takže nakonec žádný Rigid a jak jsme se ptal. Asi 2/3 ceny za Rigid jsem připlatil a koupil Jonsered BC 2128. |
 |
Křovinořez Rigid RPB 4342 B - jsou zkušenosti?, 7.7.2010 Podsouváte mně něco, co není pravda. Dal jsem si tu práci a velkou část téhle diskuze a na tomhle webu jsme přelouskal - teď přes svátky. Takové ty diskuze a přetahovaná vysvětlovaná se děje i přece o to patro výš: tj. v cenové relaci... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez Rigid RPB 4342 B - jsou zkušenosti?, 7.7.2010 Jsem ten anonym s IP a který se úvodem ptal.
A nechci být nezdvořilý. Děkuji za Váš názor. Ale a žel osobní a konkrétní zkušenost s tímhle kouskem nemáte. Třeba se ale ještě někdo jiný ozve?
Upřímně řečeno, jak až příliš s emocemi píšete, tak... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Křovinořez Rigid RPB 4342 B - jsou zkušenosti?, 7.7.2010 Přebírání levných jablek v košíku? Tenhle křovinořez mě teoreticky zaujal proto, že u motoru 43 cm3 a výkonu 1.25 kW asi tolik v popisu výrobce nelže a jako obdobný Sharks 43 nebo Hecht 143 tj. prý že 1.4 kW. Když jsem se u Sharks proklikal až na... celý příspěvek > |
 |
Krovinorez Ryobi RBC 430SBS - skúsenosti, 2.7.2010 ... to jsem pořád já ten nahoře a nepřihlášený
Tak to spojení dělené hřídele mně také nepřipadalo nijak opravdu trvale za provozu tj. při vibracích spolehlivé tj. pořád abych kontroloval dotažení.
Navíc, nedávno a u jiného prodejce a když přišla... celý příspěvek > |
 |
Krovinorez Ryobi RBC 430SBS - skúsenosti, 1.7.2010 Loni jsem zakoupil podobný stroj téhož výrobce s týmž 4 taktním motorem. Před tím jsem měl asi 10 let silnější 2 takt od Flymo. Opravdu nelze čekat, v této cenové úrovni pro 4 takt a jak jsem si na sobě ovřil, zázraky: teď koncem jara šel... celý příspěvek > |
 |
Million bells, 23.5.2010 rompeg, pěkný barvičky.
Koukám, že letos letí ta rudá. Můžu se zeptat, kolik sazeniček máš v to květináči a jakej to je průměr? |
 |
Million bells, 23.5.2010  Tak to se budu těšit na fotečky, až se rozrostou. Letos toho sluníčka zatím moc nebylo, tak se jim moc nechce, Ale snad se počasí umoudří.
Letos mám jen 2 závěsné květináče a jeden na zemi. |
 |