Kdy s truhlíky ven?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 96.205 (?), 2.5.2008 23:48
A máte "recht". Klobouček větru jako mouku meluzíně a modlitbičku "Matce přírodě" a svíčku pro sichr. Míla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
romila - Zlatý Zahrádkář (914) - 30.96 (?), 14.5.2008 9:41
Ahoj všichni, úplná pohoda. Venku mám nejen truhlíky, ale vysázená rajčata, salát. okurky a ted tam šoupnu ještě cukety, patizony a dýně-už jsou otužilé. Jen nevím, jak s melouny. Otužené jsou, ale zkouším je letos poprvé, navnaděna z tohoto fóra. Ale možná je tam dám taky, oni budou v záhonu lépe pokračovat. Jinak jsem ráda, že modlidbičky se svíčkama a zaříkávadla zabraly. Víme, jak příště na to! Mám připravené kšiltovky a koště nádherné staré proutěné nebo klasika tyč a snad rýžová stébla. Jen mi nebylo jasné, kam s tím. Ta stodola je dobrý nápad, uložím to taky tam. Míla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
micuko - Zlatý Zahrádkář (712) - 19.202 (?), 14.5.2008 11:52
Ale paní Mílo, to není třeba to je přirozená obrana proti lidské hlouposti! Takto ujíždíme každý.A hlavně ten, kdo ví a zná a na vlastní kůži zkusil.Ale z jiného soudku, všechno krásně roste nádherně mi kvetou orlíčky a zápleváky, které jsem minulý rok ze semínek vypěstovala.Jen jeden smutek mám durman se neprobouzí, krásný 1,5 m (teda asi byl) Udělala jsem možné i nemožné a stále nicTak mu dám šanci do konce května a jestli nic, tak na něj zavěsím černé mašle ,objednám plačky a pohřbím ho, asi do kompostu.Marcelko třeba ten černý kostýmek ještě využijete!!
|
|
|
|
|
|
|
host - 44.15 (?), 14.5.2008 14:03
A ja truhlik uz mam truhliky venku tri tydny.Previsle muskaty 70ks jsou nadherne rozkvetene jen v kvetinaci stojaty muskat je nejaky cerveny asi mu byla trochu zima... hezky den preje Z.M.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|