Co do truhlíku?
|
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
lumatkov - (15) - 78.128 (?), 29.1.2010 20:29
Budu nebo spíš chci mit 4 truhlíky vedle sebe zavěšené na balkoně(na zabradlí)s něakým odstupem mezi sebou.A mít každý truhlík jiný to nevím, ale asi by to nevypadalo moc pěkně.Nevím.Poradte.Letos to bude moje poprvé.Už dlouhou dobu tady hledam kytičky a rady co a jak, aby se vydařilo.A právě se mě líbí bakopa, milionbells,lobelka a vitalka.A ty bych ted rada všechny vyzkoušela.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 176.18 (?), 29.1.2010 23:05
Fuchsie + muškáty?? Fuchsie nesnáší plné slunce a muškáty ho vyžadují...
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
Zuzi - (21) - 4.182 (?), 30.1.2010 17:23
Dobrý podvečer, tuhle kombinaci různých barev převislých muškátů v jednom truhlíku už sadím několik let, protože je to hezky pestré.. V samozavlažovacích na jihozápadě by se jim dařilo lépe, ale to mám v plánu až časem, protože výměna dvaceti truhlíků jde do peněz. Přikládám pár fotek pro inspiraci, ale omlouvám se za kvalitu, snímky jsou ofocené z původních fotografií.
|
|
 |
|
 |
 |
|
lumatkov - (15) - 78.128 (?), 31.1.2010 19:49
Dobrý večer, tak ted jste me nasadily brouka do hlavy.Už opět začínám uvažovat o muškátech a p.Dana měla pravdu, že budou s bakopou vypadat něžně.Ovšem ty kbelíky vypadaj taky pěkně.Dobrej nápad.To bude rozhodování, ale do dubna času dost.A ještě se zeptám máte zkušenosti s objednávkou kytiček přes internet?Konkrétně www.e-rostliny.cz Nebo bude lepší si je koupit osobně.Jenže, jak to znám tak tak to bude jen samá klasika surfinie, petunie,možná neakej muškát.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 23.190 (?), 21.5.2021 9:53
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na kombinaci vzpřímených muškátů a bakopy. Mohou být v 60 cm truhlíku např. v zadní řadě 3 muškáty a vepředu 4 bakopy? Vytvoří ty bakopy hustý převis, že bude truhlík překrytý? Nebo je těch sazenic moc. Děkuji.
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|