ZAdání je dost ošemetné, hlavně cenou... Pokud nenarazíte na second hand, nebo výprodej v hypermarketu, bude to velmi těžké.
Sám mám domácí pětistupňovu vodárnu, která je skvělá (Ale o řád dražší), nicméně nakupoval jsem ji v době, kdy se mi umřelo původní čerpadlo. A na objednaný "luxusní typ" byla čekací lhůta, vyplývající z dovozu. I jsem "nouzově" na několik týdnů za necelé 2500 korun koupil výprodej vystavovaného zboží v baumaxu, automatickou vodárnu al-ko bez nádrže s elektronickým řízením.
Později jsem toto čerpadlo nechal pouze jako závlahové - a světe div se, funguje stále, již několik let naprosto skvěle. Dnes by mu odpovídal některý z typů AL-KO HWA 1300 F. Pokud by Vám nevadilo, že je čerpadlo bez regullace a jede stále na plno, za velmi výhodnou cenu je AL - KO JET 801 INOX. (cena 2600 -2800,-Kč) Obě byste ale musel doplnit o plovákový spínač jako ochranu před během na prázdno, ten je ale levný a montáž je triviální.
Proti klasickým čerpadlům "do sudu" mají zmíněné výrobky vyšší výkon. čerpadla do sudu jsou totiž nízkotlaká s malým přepravním průtokem tekutiny. (Z vašeho dotazu nejsou patrné parametry postřikovačů)
Jistě naleznete mnoho jiných dalších čerpadel, ze třídy "Noname" za co nejnižší cenu mám já osobně dobrou zkušenost s beznádržovým alkem. Jistě ale získáte i doporučení na jiné výrobky.