Natahovací hadice
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 152.25 (?), 20.4.2015 8:14, zobrazeno: 10213x
Dobrý den,
přijde mi, že by se nám hodila ta natahovací hadice, ale nevím, jestli dobře funguje a není to jen nějaká blbost.
Máte s tím někdo zkušenosti? Osvědčilo se, nebo jste to hodili po týdnu do sklepa? :-)
Děkuji za zkušenosti,
Melisa
|
|
|
|
|
|
|
host - 254.91 (?), 20.4.2015 11:18
Tak my jsme ji koupili hned, jak se objevila na trhu a pouze se natáhla a vyzkoušela. Od té doby je uklizena v originál krabičce. Sice se opravdu natahuje tlakem vody, ale nejde s ní už pohybovat (popotahovat...). A to my právě na zahradě potřebujeme. Takže je k dispozici - (Svitavy)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 107.76 (?), 20.4.2015 23:43
Mame s ni jen ty nejlepsi zkusenosti. Casto menime zdroje napousteni a musime i celou zimu denne napoustet zvirectvu, takze neustale se tahat s temi tezkymi klubky klasickych hadic, motat je, rozmotavat, uskladnovat aby nezmzly... to byla otrocina :-(Tuhle, I dlouhou, 42-metrovou odnese I decko na jednom prstu :-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 152.25 (?), 21.4.2015 8:15
Právě my zatím to máme tak, že máme nataženou pevnou hadici asi 35m, jednak to ve volném čase kouše pes, ale taky to blbě vypadá. Myslela jsem, že bychom měly k napojení 2 ty smršťovací, které by se snáz sklidily. Ono to časem bude zařízené jinak, ale teď je to takto. A tedy - žena jsem, ale manipuluji s podstatně delším "kouskem" - protože naviják nemáme a je to roztažené celé ;-) máte asi doma nějakou křehulinku. :-D
|
|
|
|
|
|
|
host - 254.91 (?), 21.4.2015 10:58
Ano, pokud by ta hadice měla mít pouze jeden směr, tak snad, ale když potřebuji přecházet z místa na místo, tak s ní nejde moc manipulovat. Teda alespon nám to podle představ nešlo. Míla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 152.25 (?), 21.4.2015 11:04
Ale jakto? Věřím vám, ale nedovedu si představit proč by to mělo nejít?
|
|
|
|
|
|
|
host - 17.210 (?), 21.4.2015 9:07
Moje skusenosti su take, ze je najlepsie urobit rozvod pod zemou tak, aby bol pozdlz celeho pozemku zahrady, najlepsie stredom popri chodniku, ale to treba individualne usit na tvar pozemku.... a urobit podla velkosti pozemku 2-3 miesta, ci viac, kde sa da hadicou napojit. Takto bude typ a velkost hadice druhoradou zalezitostou, o pohodli ani nehovorim. Mysliet ale treba na odvodnovanie pred zimou (spadovanie, ventily, sachta, alebo kompresor). V zahrade podobne ako zavlaha nie je dolezite mat rozvody v nezamrznej hlbke.
|
|
|
|
|
|
|
host - 152.25 (?), 21.4.2015 11:15
To ano, všelijaké plány by i byly, ale letos to určitě nebude a vzhledem ke stavu staré hadice musíme koupit novou.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|