Problém je jinde. Problém je ten, že první výrobky jsou vždy dobré, neošizené. Postupem času se jde po ceně a hadice tvrdnou, plastové židle praskají, elektronika v přístrojích odchází...
Mám plastové zahradní židle z 1992 a stále vypadají skvěle a nebyly v té době drahé (jedny z nejlevnějších). 30m zelenou opředenou hadici jsem si vzal před 5 lety ze sběrného dvora a je suprová. Tu co jsem koupil používám na jiné věci, ale ne na zalévání, protože jsem z té hadice na prášky. Stále se na několika místech skřípala, když byla bez vody...
Pan Dvořák na youtube, který žije v Číně 10 let s číňankou v jednom videu řekl zajímavou věc o které se zde ani neví a přitom je zásadní. Když přijede obchodník do Číny, že chce něco vyrábět, tak se určitě dohodne a určitě Číňan bude respektovat cenu za výrobek. Je totiž v jejich genech zakódované a krajně neslušné něco odmítnout, ba nesouhlasit třeba s tou cenou. On to vždy vyrobí. Když je hodně peněz, výrobek je špičkový a když málo, tak je výrobek takový, jaký je. Náš obchodník si mne ruce a zákazník nadává na Číňana. Konec vysílání