Hadice na více než 2 sezóny

obo - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (122) - 99.186 (?)
8.4.2022 10:36

Problém je jinde. Problém je ten, že první výrobky jsou vždy dobré, neošizené. Postupem času se jde po ceně a hadice tvrdnou, plastové židle praskají, elektronika v přístrojích odchází...

Mám plastové zahradní židle z 1992 a stále vypadají skvěle a nebyly v té době drahé  (jedny z nejlevnějších). 30m zelenou opředenou hadici jsem si vzal před 5 lety ze sběrného dvora a je suprová. Tu co jsem koupil používám na jiné věci, ale ne na zalévání, protože jsem z té hadice na prášky. Stále se na několika místech skřípala, když byla bez vody...

Pan Dvořák na youtube, který žije v Číně 10 let s číňankou v jednom videu řekl zajímavou věc o které se zde ani neví a přitom je zásadní. Když přijede obchodník do Číny, že chce něco vyrábět, tak se určitě dohodne a určitě Číňan bude respektovat cenu za výrobek. Je totiž v jejich genech zakódované a krajně neslušné něco odmítnout, ba nesouhlasit třeba s tou cenou. On to vždy vyrobí. Když je hodně peněz, výrobek je špičkový a když málo, tak je výrobek takový, jaký je. Náš obchodník si mne ruce a zákazník nadává na Číňana. Konec vysílání laugh

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
jz77f - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (82) - 191.145 (?), 8.4.2022 8:31, zobrazeno: 1527x

Dobrý den,

doteď jsem používal levné zelené půlcoulové zahradní hadice. Po pár letech jsou na vyhození. Můžete mi prosím poradit hadici, která neztrvdne? Děkuji.

jz77f

host - 95.114 (?), 8.4.2022 9:55

Dobrý den. Napíšu to možná tvrdě, ale každá, na které nebudete nešťastně šetřit. Sám používám hadice a některé mají jistě víc jak 20 roků. Stanislaw

obo - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (122) - 99.186 (?), 8.4.2022 10:36

Problém je jinde. Problém je ten, že první výrobky jsou vždy dobré, neošizené. Postupem času se jde po ceně a hadice tvrdnou, plastové židle praskají, elektronika v přístrojích odchází...

Mám plastové zahradní židle z 1992 a stále vypadají skvěle a nebyly v té době drahé  (jedny z nejlevnějších). 30m zelenou opředenou hadici jsem si vzal před 5 lety ze sběrného dvora a je suprová. Tu co jsem koupil používám na jiné věci, ale ne na zalévání, protože jsem z té hadice na prášky. Stále se na několika místech skřípala, když byla bez vody...

Pan Dvořák na youtube, který žije v Číně 10 let s číňankou v jednom videu řekl zajímavou věc o které se zde ani neví a přitom je zásadní. Když přijede obchodník do Číny, že chce něco vyrábět, tak se určitě dohodne a určitě Číňan bude respektovat cenu za výrobek. Je totiž v jejich genech zakódované a krajně neslušné něco odmítnout, ba nesouhlasit třeba s tou cenou. On to vždy vyrobí. Když je hodně peněz, výrobek je špičkový a když málo, tak je výrobek takový, jaký je. Náš obchodník si mne ruce a zákazník nadává na Číňana. Konec vysílání laugh

obo - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (122) - 99.186 (?), 8.4.2022 10:47

Mimochodem. Když zkouknete jeho některá videa, tak si alespoň uděláte trošičku názor na Čínu. Jak to tam vypadá a funguje, či nefunguje. Kolikrát jsem na videa koukal s otevřenou hubičkou. Zde je to jen samé pomlouvání atd. Pan Dvořák je Slovák, takže mu budete rozumět. Hezký den.

host - 248.199 (?), 8.4.2022 22:13

Chce to hadici s neprůhlednou vnitřní vrstvou, aby se tam netvořily řasy a pak takovou, která se neláme - ty jsou označeny po délce barevným proužkem. Měla by u nich být udána i provozní teplota (většinou -5 až +60).    Lída

host - 189.109 (?), 11.4.2022 8:03

Doporučuji hadici White Line, zatím třetím rokem jako nová, plná spokojenost.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Husqvarna 359 vs. stihl ms 34127.4.2025
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz