Zavařování bez cukru



      
host - 157.129 (?) 
22.2.2012 13:56

Myslim, ze bez doslazeni to nejde - alespon u nas doma to nikdo nechce jist.
Misto cukru pouzivame davno Glukopur, vsude i do babovky, bublaniny...
Fruktoza je lepsi, nema tu horkou pachut, co Glukopur obcas udela - zejm. v kombinaci s pohankovou moukou :))

  
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky7.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Bojler Ariston - anoda30.3.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika