Zavařování bez cukru



host - 157.129 (?)
22.2.2012 13:56

Myslim, ze bez doslazeni to nejde - alespon u nas doma to nikdo nechce jist.
Misto cukru pouzivame davno Glukopur, vsude i do babovky, bublaniny...
Fruktoza je lepsi, nema tu horkou pachut, co Glukopur obcas udela - zejm. v kombinaci s pohankovou moukou :))

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

      
host - 157.129 (?), 22.2.2012 13:56

Myslim, ze bez doslazeni to nejde - alespon u nas doma to nikdo nechce jist.
Misto cukru pouzivame davno Glukopur, vsude i do babovky, bublaniny...
Fruktoza je lepsi, nema tu horkou pachut, co Glukopur obcas udela - zejm. v kombinaci s pohankovou moukou :))

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika