Zkušenosti se zahradnictvím Petr Franc, Kamenné Žehrovice?
|
|
|
|
|
|
|
david.rehor - (12) - 96.87 (?) 1.11.2009 20:03, zobrazeno: 17724x
Dobrý den,
chystám se vyrazit do zahradnictví Petr Franc v Kamenných Žehrovicích. Máte s nimi někdo nějaké (pozitivní, negativní) zkušenosti.
Pane Franci nepište ;-)
Díky moc, David
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 205.201 (?), 1.11.2009 21:09
Do zahradnictví pana Ing. Petra France v Kamenných žehrovicích chodíme s mamželkou již skorem 15 let a jsme nadmíru spokojeni, protože tam mají mimořádně pestrý výběr prakticky všeho sortimentu, který zanícený zahrádkář (moje žena) potřebuje. Jsme sice Pražáci, ale máme chalupu a zahradu v obci Lhota nedaleko Kamenných Žehrovicích - a můžeme říct, že všechno, co jsme si tam vysadili jsme našli a zakoupili v zahradnictví pana France. Navíc oceňujeme vedle odborných znalostí i jeho ochotu a vstřícnost, se kterou vždy poradí. Kdyby náhodou právě některou trvalku, vřes, cibulku či keřík neměl, zajistí ji ve velmi krátké době!
Vřele můžeme doporučit!
Manželé Měchovi, Lhota 61, pošta Kamenné Žehrovice.
|
|
|
|
|
|
|
david.rehor - (12) - 96.87 (?), 1.11.2009 21:42
Diky. At vam chalupa i zahradka dela radost! :-)
David
|
|
|
|
|
|
|
host - 45.254 (?), 27.1.2014 11:55
Tak my jsme nakupovali v tomto zahradnictví v roce 2011 a ačkoliv je zahradnictví Franc v Žehrovicích blízko, už tam nic nikdy nekoupímea. Rostliny asi nezalévali, takže za 1200 Kč zbyla jedna rostlina Josta.Překvapilo nás, že k uvedeným cenám připočítali DPH, asi potřebovali zvýšit obrat. Bohužel, až po zaplacení a kontrole lístku jsme se ozvali a nešlo nic dělat. Velmi nepříjemné chování, obtěžoval je jakýkoliv dotaz. Chodíme raději jinam, i když najedeme více km, třeba Lotouš a Nouzov. Nakonec je to sice dál, ale jsou rostliny i levnější. větší výběr a hlavně rostou...
|
|
|
|
|
|
|
host - 213.17 (?), 4.7.2014 12:09
Moc dobře se nám tam nenakupovalo. Zakládali jsme bylinkovou zahrádku a jelikož jsme začátečníci je pro nás důležité přečíst si na květníku název rostliny. Ten mají uvedený cca na 10% nabízeného sortimentu. Také chybí ceny a neustále tam musíte náhánět prodavače, aby Vás informoval o těchto základních věcech. Rostliny tam mají pěkné, ale tohle nás odradilo. Dobře jsme nakoupili v zahradnictví Lístek v Ředhošti. U každé rostliny je název a cena. Paní prodavačka se Vám věnuje a dobře poradí. Brali jsme tam maliny, růže a pojedeme si pro ovocné stromky. Ceny jsou velice příznivé. Bylinky jsme nakonec nakoupili za poloviční ceny na trzích v Ředhošti. Probíhají každý víkend.
|
|
|
|
|
|
|
host - 116.113 (?), 22.7.2015 8:37
Tak my jsme nakupovali v roce 2015, jsme ze severu Moravy a s nákupem na dobírku jsme velmi spokojeni. Vše došlo dobře zabalené, nepovadlé, jen jsme zasadili a zalévali, vše pěkně roste. Jsme velice spokojeni. Příští, podzimní objednávka bude opět u vás. Pelánovi
|
|
|
|
|
|
|
host - 102.138 (?), 23.6.2022 9:56
Nebyla jsem v zahradnictví, ale chci vás všechny varovat hlavně před objednávávním rostlin ze Zahradnictví Franc poštou. Rostliny mi přišly v totálně dezolátním stavu - polámané, vysypané z květníků, uschlé, prorostlé trávou.Úděs, který jsem zažila při otevření obrovské krabice už nechci zažít. Řešení mé reklamace probíhalo ale stejně stresově - neochota, arogance - nikdo to takto nebalil (asi jim je někdo přebalil cestou), vina přepravní služby apod. argumentace.
Po příslibu řešení s panem Francem jsem se cca po měsíci dnes dozvěděla, že mám rostliny vrátit. Zřejmě čekají, že to neudělám, stejně jako mí předchůdci a volně budou pokračovat ve svém "byznysu".
Radím vám - tohle si ušetřite!
anna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 240.3 (?), 16.5.2023 11:58
Negativní zkušenosti s dobou dodání objednaného zboží, nereagování na mail, celková nespokojenost. Inzerované termíny dodávky přes E-shop nejsou dodrženy a ani žádná komunikace k termínu dodávky není.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|