|
Příspěvky uživatele - 96.87
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zavaření pálivých papriček, 20.9.2011 Dobrý den, mám papriky umlít i s se semínky? Děkuji za odpověď. Jarka |  | Ovečku nebo sekačku?, 6.2.2010 No jo, cita jsem v tom, ze bych je asi nepodrizl Ale takove dobre upecene jehneci taky dokaze zahrat na city... |  |
|  | Ovečku nebo sekačku?, 6.2.2010 Ahoj,
na konci zari jsem zakladal u sveho noveho domecku travnik. Jeste jsem nesekal, ale premyslim o tom, co na jare..
Napadlo mne misto sekacky koupit ovecku nebo lepe dve, aby jim nebylo smutno. Mam predstavu, ze by pres rok pekne spasali... celý příspěvek > |  | Čím zničit heřmánek v trávě?, 9.12.2009 Gabino,
uz to tady napsal nekdo prede mnou. Proboha proc nicit vonavou a lecivou kyticku? Budte rada, ze mate na zahrade takovou milou rostlinku.
Hezky vecer David |  | Zakrytí chvojím?, 22.11.2009 Dobrý den,
zakládám zahradu a před měsícem jsem zasadil několik rododendronu a azalek do speciálního substrátu a okolo zamulčoval kůrou. Před týdnem jsem ještě vysadil japonský javor Acer palmatum dissectum.
Myslíte, že bych měl měl jednotlivé... celý příspěvek > |  | Sundavillea Red - pěstování, 15.11.2009 Ahoj Ello,
nejsem ze CIA ani zahradnik, ale podle fotky pana Karla je kvetina na okne a za oknem polozasnezena zahrada. Takze asi v teple je ji lepe?
David |  | Neznamy stale zeleny ker, 8.11.2009 UFF! Nevim jak s kalinou, ale soused by asi potreboval osetrit nejakym postrikem, ne? (Skotskym?) :-/ |  | Zkušenosti se zahradnictvím Petr Franc, Kamenné Žehrovice?, 1.11.2009 Diky. At vam chalupa i zahradka dela radost! :-)
David |  | Zkušenosti se zahradnictvím Petr Franc, Kamenné Žehrovice?, 1.11.2009 Dobrý den,
chystám se vyrazit do zahradnictví Petr Franc v Kamenných Žehrovicích. Máte s nimi někdo nějaké (pozitivní, negativní) zkušenosti.
Pane Franci nepište ;-)
Díky moc, David |  | Acer palmatum - japonský javor, 1.11.2009 Dobry den,
jeste jednou moc dekuji za reakci Zaujaly mne dva druhy 'Dissectum Atropurpureum' a 'Orange Dream'. U Orange dream si jen nesjem jisty, jsetli by prezil slunne stanoviste.
Mohu se jeste zeptat, jaky substrat jim podstrojit,... celý příspěvek > |  |
|  | Acer palmatum - japonský javor, 31.10.2009 Dobrý den,
chci se zeptat vás, zkušenějších, na názor. Mám na svažité zahradě docela povedené a středně velké jezírko (cca 100m2), vytvořené formou násypu. Rád bych hráz osázel pěknými rostlinami, keřy a stromky.
Hráz je téměř celý den na... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|