zásilková zahradnictví



   Předchozí příspěvky  |  <  16,  17,  18,  19,  20  >   
                     
host - 229.90 (?) 
18.6.2008 11:01

Droždín je super, akorát se nesmíte nechat odradit prvním dojmem, když tam dojedete. Jinak pan Pražák zná, co se týče sortimentu, tak má takové věci, které nikde jinde neseženete. Byli jsme u něho již několikrát, koupili jsme toho hodně a všechno se ujalo. Se zasíláním na dobírku od něho nemám zkušenosti.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
                     
host - 165.35 (?), 8.7.2008 17:56

Droždín bych doporučila jen osobně /poštou připočítávají nesmyslných 60% navíc, mají to tedy i v obch.podmínkách/ a ještě jen v případě, že to budete sázet do velmi příznivých klimatických podmínek. Mají to tam ve svahu stíněném velkými stromy, pravidelná závlaha, sice fajn, ale pokud to vysadíte do běžné zahrady, kde Vám v létě svítí delší dobu slunce, je to v háji. Od žádné jiné firmy mi nezašlo tolik stromků, jako od nich. Pokud tedy nezašly zcela, obrazily jen výhonky od kořene. Ov.keř - zakrslá moruše, přes zimu zabalená, na jaře nic. Jinde koupená, sice menší a levnější, ale krásně obrostlá. Ani topol Aurora - vys.150cm mi do podzimu nevydržel, byť měl pravidelnou zálivku.

Kačka 

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 9.14 (?), 17.4.2009 14:03

Moje zkušenosti s firmou Starkl - objednávala jsem pravidelně po několik let a spokojenost zhruba půl na půl - některé zásilky zcela v pořádku, jindy přišly zaměněné odrůdy - což se bohužel zjistí, až když vykvetou. Nejhorší to bylo s růžemi - v jedné zásilce všechny suché, scvrklé,  zároveň plesnivé. Reklamaci jsem při vidině opětovného balení a posílání nazpět rovnou vzdala. Z pěti kusů to tři "rozchodily", ale rostly velmi slabě a po několika letech uhynuly, dvě se neujaly vůbec.

Několikrát jsem objednávala od Lukon Bulbs - rostliny vždy v naprostém pořádku, je dvakrát mi zaměnili odrůdu - ale to se může v takovém množství stát...

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 165.32 (?), 23.6.2008 10:07

Moje zkušenost se zahradnictvím Konvičková je velmi dobrá. Po internetové objednávce mi tůjky došly do týdne, v požadovaném množství i kvalitě. 14 dnů jsou zasazené a zatím to vypadá, že bude vše v pořádku. aneri

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 105.254 (?), 21.7.2008 12:53

Dobrý den, se zájmem jsem si přečetla všechny reakce a moc děkuji      za vaše názory. Hlavně proto, že jsem si tento týden chtěla udělat           u Konvičkové objednávku, protože jsem byla jejich nabídkou nadšená.Takto ráda ustoupím.

Osobně mám s fi Petro dobré zkušenosti. Zboží bylo perfektně zabalené, fuchsie zdravé a nepomačkané. Přestože neměli všechny objednané druhy, poslali mi k tomu jiné a nefakturovali je. Zřejmě jako odškodné.

Dana

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
host - 47.97 (?), 21.7.2008 14:59

Nejlepší zkušenosti mám se zahradnictvím Krulichovi. Všechny rostlinky byly zakořeněné a silné. Horší to bylo s objednávkou od fi Petro. Objednaly jsme si se setrou sazenice, přišly nezakořeněné, skoro všechny zašly a sestře naúčtovaly i květiny, které v balíku nebyly.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
            
host - 91.57 (?), 16.8.2008 0:46

U STARKLA objednávám přes 10 let -spokojenost (2x jsem reklamovala odrůdu -1x dobropis, 1x zaslána bezplatně správná).2x jsem objednávala u LUKON-BULBS(KONÍČEK)-cibule perfektní, ale rostlinky mi poprvé po přesazení na záhon zašly, napodruhé jsem je ještě nějaký čas nechala v květináčcích povyrůst a pak se chytly bez problémů.Firma FLOS - ze 4ks trvalek 1mizerná,1 uhnilá, ale chytly se celkem 3 (tam už psát nebudu). E-SHOP ANDRLOVÁ - rostlinky v pořádku, ještě dárek navíc. FRANC -spokojenost, vše v pořádku. NAJMANOVÁ- sice neměli 3rostliny z 9 objednaných (objednáno v březnu, přišlo v červenci - ale upozorňují na dlouhé lhůty) - měla jsem obavy, bylo posíláno v pátek ve 30°C, takže jsem zásilku obdržela až v pondělí - přesto bylo vše naprosto svěží.

Jsem ráda, že jsem si přečetla o pí Konvičkové, právě jsem se chystala od ní na podzim objednat...

Teď jsem zvědavá, mám objednán z DROŽDÍNa Amelanchier Ballerina, doufám, že mi poroste i na slunci, když to tam mají zastíněné...         Lída

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
               
jekyll - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (498) - 214.25 (?), 16.8.2008 8:31

Kupoval som Amelanchier Lamarckii "Ballerina" v Droždíne. Mám ich vysadené na plnom slnku na pomerne suchom mieste (pretože s hadicou je to relatívne ďaleko a s konvicou tiež). Rastú úplne bez problémov. Tento rok dostali dokonca aj mulč a rastú dvojnásobným tempom.  Takže na slnku - z Droždína -  bez problémov.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
               
host - 48.121 (?), 20.9.2008 11:31

Připojuji se. U Starkla objednávala jsem sem tam, někdy v pořádku, jindy měnili  sorty bez upozornšní - nechávala jsem to v klidu, vždy něšjak to prošlo. Ale loni a letos, z jara, truhlíkové kv ětinky vysypané z květináčků, shnilé - totéž i v náhradní zásilce. Ujaly se pouze 2 ks z 16. Přecházím jin am, protože za tak drahé dodávky nemohun nakupovat.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 6.231 (?), 27.8.2008 17:39

Tak musím kontaktovat, že po dnešku mám velmi špatné zkušenosti s obchodem po netu. Před čtrnácti dny jsem si objednala v internetovém obchodě okrasnezahradnictvi.cz (Okrasné zahradnictví Konvičková, Roman Konvička) 19 malých jehličnatých stromečků, abych mohla pokračovat v úpravě zahrady. Těšila jsem se, až je budu sázet, protože zahrada je můj relax. Včera jsem skákala "metr vysoko", když mi do schránky přišlo oznámení, že mám na poště očekávaný balík za cenu 1.300,- Kč. Dneska jsem si stromečky dovezla domů a ani jsem nezavřela garáž a už jsem rozdělávala balík. Jaké překvapení, když jsem v krabici našla 7 nějakých stromů olepených cenovkami tu 199,- Kč, tu 99,- Kč, přičemž moje původní objednávka a ceny stromečků měly být v průměru za 39,- Kč za kus. Rozčarovaná a silně naštvaná chvátala jsem pustit PC a najít webové stránky zmiňovaného zahradnictví, abych mohla dodávku reklamovat. Ani se se mnou nechtěli bavit, řekli mi, že jsem si měla přečíst obchodní podmínky a když jsem prý v objednávce neměla připsáno "NECHCI NAHRAZOVAT JINÝMI DRUHY", tak nemám nárok na reklamaci. Nevím, asi jsem hloupá, ale myslela jsem si, že spíš by tam mělo být "NAHRADIT JINÝMI DRUHY", když na objednávku chvátám a vezmu cokoli. Prostě mi ve výši ceny, za kterou jsem objednala, cosi poslali a můžu být ráda, že jsem ráda. Za balné si účtovali 99,- Kč - jedna krabice a 6 igelitových pytlíků, 329,- Kč za obchodní balík. S něčím takovým jsem se ještě nesetkala a opravdu už ani setkat nechci, takže pochybuji, že si budu ještě někdy něco po netu a poštou objednávat. Lilly

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky)  |  <  16,  17,  18,  19,  20  >   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Topný kabel2.7.2024
Svislá odpadní roura 75mm27.6.2024
Svislá odpadní roura 75mm25.6.2024
Srovnávačka MS 30025.6.2024
Svislá odpadní roura 75mm21.6.2024
Svislá odpadní roura 75mm19.6.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika