Od Bakkera jsem si objednala několik rostlin, byla jsem spokojená, tedy ze začátku. Pak mi začly ty jejich dárky vadit, protože mám doma asi tak 6 kusů stejných lampiček, snad by si mohli dát více záležet. Nakonec mi neposlali držák na růže, že je už po sezóně, tak nevím, jestli roste na zahradě. Jinak poslední zásilka byla za značně velké peníze - bambus. Myslela jsem, že mi pošlou pěknou rostlinku, ale dostala sem a to prosím nekecám, jedno jediné stébélko, navíc suché s asi 5 cm kořínkem. Stébélko sem pro jistotu podepřela, když už bylo tak předražené, dvěma tyčema, jednak jako opora a jednak, aby bylo nepřehlédnutelné. Asi po dvou měsících, kdy se ani nehlo, najednou vidím, jak to nese sousedův pes v tlamičce. Tak sem se ani neobtěžovala mu to vzít, bylo to stejně k ničemu. Od té doby mi chodí ty jejich výhry apod., ale už nemám důvěru. Zatím jsem moc spokojená se zahranictvím Sieberz. Sice to trošku trvá, než vám pošlou obj. zboží, ale zato jsou rostlinky nádherné, pečlivě zabalené a všechny z loňska - cca 10 kusů růží, 60 kusů ptačí zob aj. vzešly.