Zalozeni travniku

MartinS - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (468) - 39.3 (?)
7.7.2017 13:28

Dobrý den,

normální kultivátor toto asi nedá, je potřeba pozvat či si půjčit těžší výkonnou techniku nebo si pořádně máknout s rýčem či krumpáčem. Co a jak udělat pro vylepšení půdy to je na román, hodně jsem toho zde o zakládání trávníků napsal, položte si otázku co pro Vás trávník znamená, jak moc má být okrasný a jaké máte časové a finanční možnosti. První věcí je však znalost typu půdy co tam máte od toho se vše ostatní odrazí. Bez těchto informací nemá smysl Vám cokoliv doporučovat. Martin

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
zahradnicek9 - (1) - 122.196 (?), 2.7.2017 18:05, zobrazeno: 1946x

Dobry den,

chci se zeptat jakym zpusobem postupovat?mam plochu kde jsem znicil plevel a potrebuji tedka pudu provzdusnit.Puvodne jsem myslel ze pouziji kultivator ale nejsem si jisty jestli ho neznicim, puda je momentalne vyschla a obsahuje i kameni?co doporucujete?

dekuji

MartinS - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (468) - 39.3 (?), 7.7.2017 13:28

Dobrý den,

normální kultivátor toto asi nedá, je potřeba pozvat či si půjčit těžší výkonnou techniku nebo si pořádně máknout s rýčem či krumpáčem. Co a jak udělat pro vylepšení půdy to je na román, hodně jsem toho zde o zakládání trávníků napsal, položte si otázku co pro Vás trávník znamená, jak moc má být okrasný a jaké máte časové a finanční možnosti. První věcí je však znalost typu půdy co tam máte od toho se vše ostatní odrazí. Bez těchto informací nemá smysl Vám cokoliv doporučovat. Martin

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz