Trávník alebo koberec poraďte
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 184.62 (?), 19.6.2008 2:12, zobrazeno: 9492x
Tak to tu čítam rad radom a zostala som v rozpakoch. Dokončili sme stavbu domčeka, máme malý dvor, na ktorom by sme chceli trávu. Zem je katastrofálna, piesok, štrk, jednoducho stavebný bordel a do toho kopu buriny. Chcem radu či si máme položiť koberec alebo zasiať trávnik. Bola by som rada za porovnanie týchto dvoch možností - výhody, nevýhody a tak. Pri čítaní o komplikovanosti údržby a starania sa o trávu mi naskakuje husia koža, lebo som úplný laik. Ďaujem za každú radu. Tanja
|
|
|
|
|
|
|
host - 159.204 (?), 19.6.2008 7:33
Pokud Vám při pomyšlení na péči o trávník(je to krásná věc a relax) NASKAKUJE HUSÍ KŮŽE! Potom radím dvorek vybetonovat a místo sekačky koupit koště...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 76.122 (?), 19.6.2008 12:17
Tím se nenechte odradit. To píšou většinou fanatici co za plevel považujou snad i jinej druh trávy než vyseli. Pokud vám stačí obyčejná tráva kterou posečete když se vám zdá už moc vysoká, tak ta nijak náročná není.
|
|
|
|
|
|
|
host - 146.23 (?), 19.6.2008 14:59
A to jste asi ještě nečetla, jaké problémy vám mohou nastat při pěstování květin. Tady už vám předem doporučuji výrobky ze stálobarevného polyvinylchloridu. Nápis Made in China, zaručuje vysokou kvalitu a nerozpoznatelnost od květin živých. A jste-li hodně náročná, pak vám mohu do vaší ekologické zahrádky sehnat zpívajícího kanára v kleci, na klíček.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 184.62 (?), 20.6.2008 16:35
Milá Daniela, veľmi pekne ďakujem za odpoveď. Kvety a kríky mám nasadené a rastú a kvitnú naozaj nádherne. Len trávniku sa moc nerozumiem, preto bola moja prosba o radu. Myslím, že si ma ľudia nedoberajú, ale len jeden zakomplexovaný jedinec, ktorého mám na háku. Ešte raz ďakujem s pozdravom Tanja.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|