Travní semeno na seno

PP. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (6651) - 70.100 (?) 
4.6.2010 9:34

Nejde. Včely u nás nepřezimují na medovicovém medu, který v létě donesou. Šlo by to možná v místě, kde není mnoho lesů a kde sejí slunečnici, na té se přezimovat dá. Jinak si uvědomte, že chov včel podléhá registraci a je nutné dodržovat platné veterinární předpisy, postupy léčení a chovatelské postupy. Včelstvo ponechané bez zásahů se bude silně rojit a tím zamořovat okolí. Jak zamořovat zatím pominu. Bude považováno za zdroj nebezpečných nákaz a podle platné vyhlášky je nutné jej utratit.Takže taková idylka jako za Marie Terzie to už dnes není. Pokud byste opravdu chtěli začít s chovem, hodně si o tom nastudujte a počítejte s náklady na vybavení. A už jsem na "chováme" napsal: Jedny pro zlost, dvoje pro starost, troje pro radost.

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 61.106 (?), 5.6.2010 16:59
Alternativa praxí podložená existuje. Teď se psaním nezdržím, jen jsem sem v chvatu nahlédl, snad některé dny přes další týden se k tomu dostanu. 0.

host - 61.106 (?), 6.6.2010 21:49
Odpověď konvalince : Poznámka? ; ztotožnění. // "Otevřená ", emoční, mladická dívčí hravost, skrytá ostražitost i!! zranitelnost. // Konvalinko, abych tu nevnášel do témat " galimatyáš ", tak o včelách jsem napsal na str. Chováme - viz dole odkaz. K ostatnímu se vyjádřím někdy později, ahoj 0. // Ještě rychlý dodatek, divizna roste a přetrvává bez dosazování a pěstování v zahradě je snadné. Ve skupinách vypadá opravdu atraktivně, je cizosprašná a velmi přitažlivá pro čmeláky, kteří ji opylují, právem Tě zaujala, taky se mi líbí. Z jiných " divokých " kvitek nápadných v louce i v pěstované kultuře mám v oblibě např. zvonečník černý, hvozdík pyšný a jiné, musím končit a nebudu teď vkládat žádné fotky.
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Husqvarna 359 vs. stihl ms 34127.4.2025
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz