To už tam máte tolik plevele, že už potřebujete travin? Pokud je to jen kvůli přihnojení, tak bych volila raději klasická hnojiva na trávníky. Zdravím - Daniela.
To jsem se špatně vyjádřil. Živiny Travin obsahuje, samozřejmě. Blamáž je to v tom, že si jej koupí jako hnojivo i ti, kteří by jinak herbicid do trávníku nesypali.
Chápu, kolem bazénu je to něco jiného. Tam by mi okvětní lístky a poletující chmýří pampelišek taky vadily.
Chmýří z pampelišek už tolik nevadí. Nejhorší je pyl z právě rozkvetlých pampelišek. Vnučka si jednou upletla z pampelišek věneček na hlavu a za chvíli tak strašně otekla a začala se dusit, že jsme museli jet k lékaři, aby jí dali injekci. Od té doby víme, že pampelišky - NE. Je to smůla. Mě zase vadí kvetoucí topoly, každý má něco... Zdravím Daniela.
dobrý den chtěl bych se zeptat: měli jsme před domem trávník částečně v dobrém stavu /bez plevelů/ jenže jsme si nechali dovézt ornici a rozvezli a valcovali a zasadili parkvou směs trávy.jenže ornice byla plná plevelů, a ted to pred domem vypadá jako na louce..takže chxi poradit jaké hnojivo a čím vyhubit plevel... prosím o levnější variantu travexu, a jestli první hnojit a pak hubit nebo naopak.mockrat děkuji za odpoveď
A proč jen na louku a ne na zahradu? Po sedmikrásce se chodí stejně dobře jako po trávě a vzhledově je hezčí. Jinak -každý podle svého, ale nemám rád příliš kategorická prohlášení.
Dobrý den.s Travinem mám dobrou zkušenost.také jsem se o něm dozvěděla na těchto stránkách a tak jsem to zkusila a musím říci, že je opravdu dobrý a chci si koupit větší balení 4kg za 350 kč. já mám teď ale problém, že se mi dělají na trávníku tmavě zelené kola, které rychleji rostou a nevím proč.božena
To už tam máte tolik plevele, že už potřebujete travin? Pokud je to jen kvůli přihnojení, tak bych volila raději klasická hnojiva na trávníky. Zdravím - Daniela.