Terasa ze zamkove dlazby - bily povlak

host - 185.33 (?)
1.3.2013 13:21

Betonovy vykvet je zcela normalni fyzikalni jev a odstrani ho vhodne kyseliny.Jinak sam od sebe zmizi po nekolika letech.Obavam se, ze soudni znalec vam to shodi a to po pravu.Neupozornili Vas, ze vykvet je u betonu nezavadny a je potreba s tim pocitat? Se zranim to nema co do cineni.Kazdopadne Vam preji, kdyz jste si jiz vybrali na zahradu zamkovku, at je vse vyreseno k Vasi spokojenosti.P.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

host - 246.31 (?), 12.8.2010 20:14

Dobry den, mel jsem ten samej problem, flekata dlazba, po prelozene sitce - patral jsem vsude mozne a nakonec jsem ji zanesl ke kamaradovi do laboratore kde zistil ze jsou to uvolnene latky ze zminene site. Nejdo nicim odstranit, ja jsem dlazbu reklamoval a uspel jsem ale mel jsem asi mesic rozkopanou zahradu bez dlazby. Drzim Vam palce s reklamaci. Novak

host - 81.13 (?), 13.1.2012 22:01

Tak ty rady a nápady co tu čtu... divím se že někdo radí a nic o tom neví. Pokud by jste se zeptala přímo u výrobce zámkové dlažby např. BEST, tak by Vám řekli že jde o běžný jev na probarvené betonové dlažbě a sice že jde o VÝKVĚT. Z části se dá odstranit speciálním čističem na tyto výkvěty a nebo počkat jednu až dvě sezóny a výkvět zmizí sám. Pokud tu někdo píše že se ptal technologa a ten neví čím odstranit obyčejný výkvět, tak to bude pravděpodobně technolog-amatér.

host - 229.4 (?), 22.3.2012 10:01

Zdravím vás, opravdu jde o tzv. vápenné výkvěty, před léty jsem zavolal přímo do Presbetonu - technologické oddělení. Jde o běžnou věc na těchto betonových výrobcích.  Zavolejte si tam oni vám poradí. Jde o kyselinu, nechal jsem si ji poslat přímo z chemické továrny někde u Kolína.

host - 64.22 (?), 1.3.2013 12:44

Musím se připojit i pro další neštěstné majitele těchto,,vykvetlých" dlažeb, ano, jde o vápené výkvěty, ale uplně normální jev to není. Máme okolo baráku čerenou city top kombi od semmelrocku a už půl roku řešíme reklamaci na kterou nechtějí přistoupit, vv součesné době podle soudního znalce jde o zmetek z výroby, který nenechli vyzrát a našoupali do palet, kde se beton zapařil a chem. reakcí vylezl na povrch dlažby. náš přápad je podla příspěvků asi extrémní, je vydět jasný přechod červené dlažby v bílou-doslova (původně červenou). Nedejte se reklamujte, my jdeme do soudního řízení a věříme ve výhru.V rámci dobrých obchodních vztahů přistoupili na výměnu vykvetlé dlažby, ale vykvítá i další, tak požadujeme výměnu a tentokrát už odvoz a položení na jejich náklady. tak uvidíme všem přeeji silné nervy!

host - 185.33 (?), 1.3.2013 13:21

Betonovy vykvet je zcela normalni fyzikalni jev a odstrani ho vhodne kyseliny.Jinak sam od sebe zmizi po nekolika letech.Obavam se, ze soudni znalec vam to shodi a to po pravu.Neupozornili Vas, ze vykvet je u betonu nezavadny a je potreba s tim pocitat? Se zranim to nema co do cineni.Kazdopadne Vam preji, kdyz jste si jiz vybrali na zahradu zamkovku, at je vse vyreseno k Vasi spokojenosti.P.

host - 2.139 (?), 22.6.2013 22:13

Dobrý den, jak Vám dopadl pokus s kyselinou. Mám stejný problém, ale reklamačně neprošel ačkoliv v řadě na paletě je max 20 % použitelných bez závad. Pokud mohu doporučit ostatním, už nikdy barevnou hladkou dlařbu

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Škarabání staré malby30.1.2025
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?25.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy20.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy18.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy18.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy14.1.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz