Tobě Josefe díky za upozornění.
Mistru Biggggovi pro odlehčení na oplátku něco taky. Copak jste se všichni tady zbláznili? Jak jsme mohli vůbec přežít bez vybavení CSI Las Vegas? Jak to že jsme přežili bez hygienických laboratoří? Jak jsme dokázali zjistit, jestli můžem slopat vodu?
Dosud jsem byl udiven a kritizoval naši vládu, za to že je tolik uchazečů o zaměstnání evidovaných na úřadech práce. Teď se už vůbec nedivím, proč je tolik nezaměstnaných. Divit jsem se tomu přestal od té doby, když jsem začal diskutovat na Zahradě. Lidi, jak vy dokážete udělat vědu z nahlédnutí do mikroskopu, a jak umíte zdůvodňovat proč to nejde..., jenže za to vás málokdo bude někde ochoten platit.
Vy máte přemýšlet jak by to šlo, a nikoli proč to nejde, jinak se ocitnete velmi brzy na dlažbě odkudkoli. Tak to vám k tomu všemu pro odlehčení.
Máte provést jednoduchý test pitelnosti vody. Máte mikroskop, máte jogurtovač, máte sklínky do laboratoře. Máte věci o jakých si vaši předci jenom zdáli, podobně jak o tom CSI Las Vegas, a přece žízní nescípali, nevěda zda mohou pít anebo zda mají žíznit. Lidi, vy spějete k vyhynutí, a budete jen tlachat o pocitech, co cítíte, když zdecháte. Copak nedokáže nikdo z vás ani trochu zaimprovizovat? Vás tak někam vyhnat do hor. K nějaké té studánce a mudrujte. Napít se, anebo vyschnout? Tak to by vám pomohlo.