Zdravim.
U baraku mame obdelnikovou zahradu cca 30x15m. Moje je jenom jedna pulka a potrebovala bych v te pulce postavit plot. Plot by mel byt do L (30x7,5m), ale mam nekolik "problemu" a potrebuji radu. Cast bych chtela udelat pro psa (cca 10-15mx7,5). Penez je malo a jsem na to sama, nekoho bych snad mohla sehnat na pomoc.
Jaky plot udelat? Puvodne jsem myslela udelat tu cast pro psa klasicky drateny plot s podhrabem a zbytek bez, ale to me vyjde celkem draho. Tak me napadlo udelat si sama plankovy plot po cele delce a ta cast se psem, dat do zeme nejake plechy, aby se nepodhrabal (nemusela bych kopat zlab na zadny beton nebo cihly..). Sloupky ty vinohradnicke, aby mi odpadlo betonovani.
Nebo mate nejaky jiny napad? Cas bych na to mela o vikendech, tolik to nespecha. Chtela bych se vejit do 10t.max.
A jak je to s povolenim? Na katastru neni pulka formalne oddelena, takze se papirove nejedna o oploceni pozemku, ale spis plot na vlastni zahrade. Muzu tedy stavet bez nejakeho oznamovani a povoleni?
Diky za rady.