Zajímavé ceny čerpadel, UV lamp a filtrů

mjancar - (34) - 103.240 (?)
17.5.2016 17:44

Strýček Google má skoro vždy pravdu:-) Pokud máte PayP spojen s platební kartou, tak je to bráno jako platba kartou v zahraničí. A zpoplatnění platby kartou v zahraničí je dle ceníku každé banky. Platby kartou i v zahraničí jsou zpravidla pro klienty bezplatně (poplatky hradí obchodník). a samozřejmě nemluvím o kurzu ČNB vs. daná banka. V únoru jsem kupoval UV lampu a zaplatil jsem přesně částku vypočítanou Wiltecem. Jiná věc je bezpečnost při platbě kartou na internetu. To si ale každý musí ošetřit sám podle možností banky. Ať už je to autorizace či jiné možnosti. Ale PayP je renomovaný platební prostředník a nevím o žádných problémech. Pravda ale je, že nevím, jestli to jde a pokud ano, jak je zpoplatněn převod peněz na svůj účet u PayP a následná platba tam odtud. Nevylučuji, že takto by to být zpoplatněno mohlo být. Nicméně takto by to bylo zbytečně složité.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

tweety_one - (16) - 3.241 (?), 25.5.2015 9:14

když ten teleskop dám uplně pryč, jak je ten skimmer vysoky? resp. do jaké hloubky ho dát aby normálně fungoval??? předem mockrát díky!!!

host - 153.120 (?), 13.5.2016 18:57

Tento týden jsem obdržel zásilku UV Lampy 110W od této firmy. Plná spokojenost. Doprava do ČR prostřednictvím DPD 20 Eur. Doba dodání týden o zaplacení. Platil jsem převodem z České spořitelny, za platbu do zahraničí je bohužel poplatek 220 Kč. Příště uvažuji, že to zaplatím vkladem na účet přimo v Německu, maji Sperbank a ta je v každém městě u hranic.

Objednával jsem přes jejich e-schop a před tím komunikoval přej jejich e-mail prostřednictvím překladače Google. Stránky mají v angličtině.

mjancar - (34) - 20.84 (?), 16.5.2016 8:08
Vyplatí se jejich nabídka na platbu PayPal. Založení účtu nic nestojí a zvládl jsem to i já pomocí strýčka Googla a jeho překladače. Je to přes platební kartu, poplatky žádné.

exn - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (165) - 209.214 (?), 16.5.2016 8:42

Kéž by jste měl v tomto případě pravdu, ale každá platba přes PayPal je zpoplatněna dle platného sazebníku. Zřejmě strýček Google špatně přeložil...

mjancar - (34) - 103.240 (?), 17.5.2016 17:44

Strýček Google má skoro vždy pravdu:-) Pokud máte PayP spojen s platební kartou, tak je to bráno jako platba kartou v zahraničí. A zpoplatnění platby kartou v zahraničí je dle ceníku každé banky. Platby kartou i v zahraničí jsou zpravidla pro klienty bezplatně (poplatky hradí obchodník). a samozřejmě nemluvím o kurzu ČNB vs. daná banka. V únoru jsem kupoval UV lampu a zaplatil jsem přesně částku vypočítanou Wiltecem. Jiná věc je bezpečnost při platbě kartou na internetu. To si ale každý musí ošetřit sám podle možností banky. Ať už je to autorizace či jiné možnosti. Ale PayP je renomovaný platební prostředník a nevím o žádných problémech. Pravda ale je, že nevím, jestli to jde a pokud ano, jak je zpoplatněn převod peněz na svůj účet u PayP a následná platba tam odtud. Nevylučuji, že takto by to být zpoplatněno mohlo být. Nicméně takto by to bylo zbytečně složité.

host - 236.113 (?), 12.10.2016 19:44

Já mám řešení za hubičku pro okysličení vody. Solarní fontána, krásně nám zlepšila kvalitu vody a kaříci jsou spokojeni. Navíc nás to nestojí nic pohání to sluníčko :)

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Zarubňa vchodových dverí13.11.2024
Pracovní stůl skládací12.11.2024
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?12.11.2024
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu11.11.2024
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu10.11.2024
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu10.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz