Vodní prvek - kámen, z něhož vyvěrá voda

host - 124.190 (?)
6.4.2009 0:03

Popozerajte zahradnictva, niekde maju vodne hratky:) ale skor asi opracovany kamen. Alebo spravte ako radia vyssie.

Chcem spravit nieco podobne, viacej kamennych dosiek na sebe, spojene, prevrtane. Nieco podobne som videl v jednom zahradnictve. Vysku by som chcel cca1,2 - 1,6 m. To vsak bude mat uz nejaku vahu. Hladal som nejaku nadobu a rost, na ktory by sa to postavilo a dnu by sa dalo cerpadlo, ale moc som toho nenasiel. Pokial nieco take mali, tak to bol komplet aj s fontankou, ktore sa mi nepacili a samostatne nadrze s rostom nepredavali. Neviete mi niekto poradit kde sa poobzerat v Prahe? alebo na nete? Na nete som nasiel iba male rozmery (Laguna) a slabe drotene rosty.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

host - 28.32 (?), 19.3.2009 16:47, zobrazeno: 4434x

Chtěli bychom do zahrady malý jednoduchý vodní prvek - přírodní kámen, ze kterého by vyvěrala voda pomocí čerpadla. Nemáte s tím někdo zkušenosti, případně tip, kde by se něco podobného dalo sehnat?

VM - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (83) - 1.194 (?), 19.3.2009 20:23

Dotáhl jsem z řeky velký balvan a ten provrtal videovrtákem.  Zespodu nasadil hadici od čerpadla do tohoto ovoru a tím to není vidět. Z kamene vyvěrá pramen vody.

host - 124.190 (?), 6.4.2009 0:03

Popozerajte zahradnictva, niekde maju vodne hratky:) ale skor asi opracovany kamen. Alebo spravte ako radia vyssie.

Chcem spravit nieco podobne, viacej kamennych dosiek na sebe, spojene, prevrtane. Nieco podobne som videl v jednom zahradnictve. Vysku by som chcel cca1,2 - 1,6 m. To vsak bude mat uz nejaku vahu. Hladal som nejaku nadobu a rost, na ktory by sa to postavilo a dnu by sa dalo cerpadlo, ale moc som toho nenasiel. Pokial nieco take mali, tak to bol komplet aj s fontankou, ktore sa mi nepacili a samostatne nadrze s rostom nepredavali. Neviete mi niekto poradit kde sa poobzerat v Prahe? alebo na nete? Na nete som nasiel iba male rozmery (Laguna) a slabe drotene rosty.

host - 222.154 (?), 6.4.2009 16:31

Stačí nádoba na vodu 200-800 litrů, vsadit do země a řádně obetonovat. Rošt koupíte u zámečníka nebo v hutním. Používáme rošty pro ocelová schodiště.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky13:14
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Bojler Ariston - anoda30.3.2025
Bojler Ariston - anoda28.3.2025
Ventilátor na krbová kamna27.3.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz