Dobrý den všem!
Poradil by mi někdo, jaký materiál použít na stavbu okrasného/koupacího jezírka pro psy? Jde mi o zabránění protržení fólie psími drápy. Jezírko jako takové bych nejraději dělal normálně z fólie, ale nevím, jak zabranit jejímu protržení psími drápy. Kolem břehů to olemuji štípanou břidlicí nebo i jinak, ale co pod vodu? Představoval bych si něco, co položím na jezírkovou fólii v místech vstupu do jezírka, ale otázka je co... Nějakou jutovinu, či snad geotextilii?
V současné době již jedno jezírko mám (s karásky a jedním modrým jesen) a když jsem si přivedl domů dva velké hafany, tak jsem zjistil, že se s oblibou v jezírku koupou. Lem kolem břehu už je od jejich drápů na mnoha místech proděravěný, ve vodě nevím, zatím jsem to moc nezkoumal, ale asi už tam budou taky díry, protože voda viditelně mizí (dost jí ale vypijou psi a vynosí ve svojí srsti ven). Jezírko jsem stejně chtěl předělávat, protože se mi rybičky ponožily a bylo by jim asi malé, ale teď si lámu hlavu s tím, jak ho udělat, aby vydrželo. Budu vděčný za každou radu.
Honza Z.