ta filtrace omega je totozna s temi filtrama od wiltecu a je to cina, to je pravda, jen u nas je za strasny penize, ja to kupoval v nemecku, ctyri v uvozovkach jednotky filtru, plus cerpadlo na deset tisic litru, plus skimmer a s postovnym a poplatkem bance za platbu do zahranici me to vyslo na necelych 9 000kc, pan ma pravdu ze se tento filtr zanasi, ja konkretne ho cistim jednou za tri tejdny, teda jen ty prvni stupne, ty co nasledujou tak jednou do mesice, je pravda ze to mam s kombinovany s filtrem biotec 10.1 co me zbyl z puvodniho jezirka, pred tim mam sterbinak samodomo a za filtrem mam jeste tesne vedle jezirka zakopany 300litrovy sud ve kterym mam husi krky ktery vzduchuju, jako urcite je s tim vice prace co se tyce cisteny atd nez s nakou profi filtraci ale tohle me osobne necini zadny problem, kolem jezirka se motam furt pac me to bavi
jasne ze bych si dokazal predstavit bubnovy filtr a za nim nadoby s kaldnes ale bohuzel na to nemam a jde to mimo me
zkusim nekde pohledat foto jak to mam poskladany, uz jsem ho sem na forum daval tak jste ho mozna uz videl, dam to sem abyste nemusel hledat, za me ta cina dobry, uvidime co dalsi roky ale zatim spokojenost, mluvim tedy jen za sebe