A neplavou a neplavou
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 224.1 (?), 2.5.2008 19:53
Mario panenko podsrpenská - stal se záááázrak! Koi-koiové v Budějcích vyplavali! Včera bylo počasí ještě tak i tak, dnes se ale sluníčko opíralo o všechno, tudíž i o jezírko. Na zítra je hlášen příbuzný s čerpadlem, ale já jsem dnes naistalovala čerpadlo s takovým jako vodotryskem, které jsem pořídila loni v nejmenovaném fujtaxl obchodě, kam se chodí normálně jen pro jídlo - a řekla jsem si: poslední šance, sokolíci, jinak vás bude čekat chlór, žijete-li... Vodotrysk, který vůbec kupodivu není hloupý, protože se dají hlavice změnit na pět druhů tryskání, vesele tryskal, na rantl jsem vyndala již kytky, protože dle chytrých letos zmrzlíci nebudou a kochala se. Po kávičce u rozkvetlých rantlů jsem zase vodotrysk vypnula a pietně nahodila barevné granule. A hle - támhle v Betlémě svítí se tam, zdá se mně! A ono jo! Všech sedm statečných jsem sice neviděla, ale pět jistě.
Tudíž - děkuji všem, kteří drželi tomuto dramatu palce, naději všem, kterým se i přes rajbování kapříci neukazují, omluvu všem kočičkám. Tak brzy zase na nějakém jiném tématu, bylo to s vámi moooc fajn . Dita.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 215.8 (?), 2.5.2008 20:02
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kinginrin - (12) - 24.4 (?), 2.5.2008 20:55
Tak to moc moc gratuluji, poté, co jsem Vaše lapálie sdělila doma, všichni jsme žili detektivkou, zda-li Vaši Koiové žijí a jen se schovávají - jako tenkrát ti naši darebáci.
Ať se jim moc daří... my už jsme po letošní zimě 2 pochovali (jednoho 30 cm, druhého 25cm) Zbytek jeví známky nemoci, takže do jezírka lijeme všechny možné i nemožné preparáty a čekáme :(No, když boj nevyhrají, koupíme další a nevzdáme to :) Koiákům ZDAR a SÍLU. Kristýna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 224.1 (?), 3.5.2008 16:56
Milá Micuko, absolutně rozumím - fasáda je nutnost, jezírko je radost a od určitého věku jsou radosti na prvním místě, i když za ně, žel, již musíme platit... Koupila bych ale aspoň dva, aby jim nebylo smutno. Nějaké pěkně barevné. A k tomu třeba ty dva jeseně, jsou červení. A hlavně levnější ;-).
A Danielo, kdepak na ně se zpěvem! Pochopila jsem, že na nich musím ideologicky zapracovat, na levičácích jednich - nechali si to až na prvomájový průvod, zpátečníci jedni /tím, že je přestupný rok, tak vykoukli až 2.5. Jak říkám, moc přemýšlíví nejsou :-) /
Pouze mi chybí óda na radost od Marcely K., snad ji z těch nervů nekleplo. Nebo jela na fúnus ke Kingirin-Kristýně, když ti dva už to mají za sebou. Škoda jich, ale správně pozitivně - hurá pro nové. Moji koiáci by asi dodali Vstanou noví bojovníci a Zítra se bude tančit všude . Ahoj všem Dita
|
|
|
|
|
|
|
hurvajska - Stříbrný Zahrádkář (190) - 172.106 (?), 4.5.2008 20:00
Drahá Dito!
Právě jsem se vrátila z alkoholového pracovního tábora v naší chatové osadě. 4 dny jsem strávila vykopáváním 5 dírek na 5 thůjí (více čti v sekci Skalka - Skalka mezi dva jehličnany) a večer jsem zapomínala na pracovní vyčerpání mezi kamarády v hospodě. Ještě že je zítra pondělí a já si půjdu odpočinout do práce.
Gratuluji k vyplutí kapříků. Máte zřejmě speciální druh koi-kapříka schovávavého. Ti vaši byli dokonce evidentně speciálně vycvičeni pro schovávání v prostoru 30x30 cm. Prostě kabrňáci.
Jsem ráda, že vše dobře dopadlo. Jen té kočičky je mi líto - pokud jsou kapříci všichni, znamená to, že kočička měla hlad.
Foto jezírka s kapříkama by nebylo?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|