A neplavou a neplavou
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 224.1 (?), 21.4.2008 19:44, zobrazeno: 30118x
Dobrý den. Je skoro konec dubna, ale nějak se našim koi-kaprům a jesenům nechce vyplavat. Poprvé byli přes zimu v jezírku /hloubka od 0,8 do 1 metru/. Začínáme mít starost, zda se jim něco nestalo - na furt :-(.
Voda je zatím lehce zkalená, takže úplně na dno není vidět. Zkoušeli jsme jim již nahodit granule, které loni baštili jak o život, ale ani ťuk.
Nevíte, prosím, někdo nějaký fígl, jak je vylákat na hladinu? Začínáme si dělat starosti... Díky za rady či uklidnění. Dita
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 224.1 (?), 21.4.2008 21:57
Tak to jste mi dali ráno, snad abych si pro uklidnění vzala Káju Maříka . Nebude-li zitra pršet, tak nejen že nezmoknem, ale začnu tam rachtat hráběmi. Znak neplavali, to bychom si všimli, chodíme denně okolo několikrát. Udělám jim takový mejdan, že buď bude konec zimního klidu, nebo vyvěsíme černý prapůrek.
Napište někdo, že je normální, že jsou ještě u dna... Prosím...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 224.1 (?), 22.4.2008 18:55
Nechci z toho dělat konkurenci všem seriálům na všech televizích, ale dnes na jihu Čech lilo - pan Kemr by to řekl příznačněji :-) Tudíž jsem jen několikrát promáchla jezírkem, žádná důkladná práce a - žádný barevný hřbítek se neukázal . Ale možná se bojím výsledku, a tudíž mi liják přišel vhod. Už se ale začínám smiřovat s tím, že přátelům a kamarádům sdělím, aby se optali na personálních odděleních, zda to u nich lze chápat jako úmrtí v rodině s nárokem na nějaký den volna.
Ale kočka to být přeci nemohla! Má to "z rantlu" k vodě dobrých patnáct čísel, to by tam žuchla a žbluňkla naposledy... Jsou to nervy...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hurvajska - Stříbrný Zahrádkář (190) - 172.106 (?), 22.4.2008 20:50
Sakra to je drama
Budu průběžně sledovat výsledky.
Sousedi mají na chatě taky jezírko plné ryb. Ty se ale už hemží na hladině a baští zmíněné granule. Kočičku jsem na břehu též několikrát zahlédla. Oni jsou mrchy šikovný. Nahrbí se na rantlu a udělá ze sebe sochu. Rybička si chudák myslí, že je to nová ozdoba, vyplave nahoru a v tu chvíli na šelma sekne prackou a má oběd... Obávám se, že nějakých 15 čísel jí nedělá problém.
Tak až bude na jihu Čech hezky, nahlašte výsledek...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|