Zkušenosti s firmou Albion Group

host - 230.243 (?)
28.5.2009 7:59

Plně vás chápu, měli jsme to samé. Bazén praskl a dali od zoho ruce pryč. Ale manžel se do toho vložil, tak intenzivně, že nakonec se zalekli soudního řízení a vrátili nám část peněz. Pokud budete chtít vědět více klidně mi napište sms 606243050.ráda vám poradím

zdraví Iva

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

host - 121.128 (?), 3.6.2011 15:00

Dobrý den,

jak tak čtu celou diskuzi, jsem jen "další" oběť firmy Albion. Po 7 letech první prasklina u spodního schodu u plastového bazénu, 2x opravovaná. Sice vždy zaplatili i nově dovezenou vodu, ale po třetí mi napsali, že je materiál předčasně zestárlý vlivem zvýšeného přidávání chloru (stěny byly trochu vyběleny) a nedodržením výše pH. Navrhli rekonstrukci folií za 48 tis.Kč. Na předávacím protokolu ale vůbec nemají upozornění na nějaké hodnoty. Když jsem toto napsal jejich řediteli na firemní web, už ani neodpověděl pan Petrtýl. Nemám chuť na nějaký soudní spor, bazén už je opravený folií, samozřejmě za daleko nižší cenu. Hlavně, že se přejmenovali - Albixon! Příště od nich a od plasťáků pryč!!!

host - 209.52 (?), 9.11.2017 0:45

Uhodil jste hřebíček na hlavičku. Tento přístup v žádné branži nemůže donekonečna vycházet, markteingová masáž není všemocná. boží mlýny melou sice pomalu, ale melou. 

radek.liberec - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (100) - 23.20 (?), 2.8.2016 21:48

no ale terenky jsou vzdycky stejne to nema nic spolecneho s tim od koho bude koupeny bazen a terenky nejsou za 100 kdz to date firme na klic tak mozna jo kdyz si to poresite samy taj je to za tretinu

host - 106.166 (?), 31.3.2009 16:19

moje zkušenost je velice špatná... jen prodají, jakmile zaplatíte již je jim vše jedno... nvíc já měla smůlu bazén mi praskl a při reklamaci jse neměla šanci, záruky? jaké? to nebyla naše chyba... takže albion ne!!!

host - 42.12 (?), 22.4.2009 10:33

To jsme na tom stejně. Bazén prasklý, byla to prý naše chyba. A tak arogantní jednání jsem ještě nazažil. Dokud vše bylo ok, byli jako med, při prvním problému obrat o 180 stupňů. Snad Vás to nepotká.

host - 24.39 (?), 30.4.2009 8:33

Už jsem si myslel, že jsme jediní. Bazén, to byla vysněná věc. Škoda, že se to tak pokazilo. Koupili jsme plastový bazén. A to asi byla ta chyba. První prasklina se objevila asi po čtrnácti dnech u schodiště. To "zalepili", ale pokračovalo to dále. Další praskliny následovaly, napočítali jsme jich pět. Po roce neustálého boje s únikem vody jsme to vzdali a pořídili si fólii.

Ale dodnes si tuto firmu pamatuji jako firmu, co mi znechutila sen.

Petr Vašovský.

host - 230.243 (?), 28.5.2009 7:59

Plně vás chápu, měli jsme to samé. Bazén praskl a dali od zoho ruce pryč. Ale manžel se do toho vložil, tak intenzivně, že nakonec se zalekli soudního řízení a vrátili nám část peněz. Pokud budete chtít vědět více klidně mi napište sms 606243050.ráda vám poradím

zdraví Iva

host - 176.146 (?), 30.6.2009 12:10

podle mě jste šetřili kde jste neměli... já mám taky od nich bazén, ale pral jsem se se spodní vodou. Na jejich doporučení jsem si tam nechal zavést drenážní sondu i s čerpadlem, kterou jsem si koupil přímo od Albionu. Kdybych šetřil asi tak jako vy, tak bych se tady teď taky vztekal. Spodní voda je prevít a není dobré to podceňovat. Pokud je hodně silná, nebo přijdou přívalové deště, může bazén dopadnout tak jak popisujete... nepřežije to ani betonový.
Mám od Albionu bazén již třetí rok a super ;) teď si tam zajdu asi koupit ještě ten jejich přístřešek, mají tam nějaké akce, tak pak bude zase o starost míň... nebaví mě totiž pořád rejdit vysavačem a luxovat nepořádek ze dna... takto to už bude bez práce.

host - 3.214 (?), 18.8.2009 14:56

Zdravím, bazén od Albionu máme od loňského léta, cena byla skvělá, byl v akci i se zastřešením, velikost 6x3 a vyšel dohromady s příšlušenstvím a vnitř.schody do 240 000,- horší to bylo se stavebními pracemi, jámu kopala jiná firma ručně, beton z míchačky na místě, bazén se svařoval také v jámě, no jeden elektřikář nám od toho v půlce utekl, protože se s Albionem nedomluvil co tam všechno chtějí, dodělávali to z Albionu za hrozný peníze, asi 15000,-  Týden než měli přivézt zastřešení jsem si všimla, že je ten bazén jaksi vyvalený, tak jssme ho přeměřili a na šířku dostal o 50cm víc.. takže přijeli, shodili to na firmu co ho obetonovávala a zrušili záruku. Zastřešení jsem nemohla převzít, sepsala se nová objednávka na jiné míry a doplácela jsem, už to nebylo v akci...  strašili mne že nevydrží, že rupne, že to bude náklad cca 50 tisíc na opravu, svaření a potažení folií.. ale zimu přečkal a tato sezóna je zatím bez problémů... Firma co dělala stavební práce šla od toho také pryč, prý už takhle roztažený bazén byl když ho u nás svařili, protože oni dopouštěli vodu a postupně obetonovávali.. ach jooo

host - 206.254 (?), 20.2.2010 10:10

Dobry den, prave se chystame dojet do Ceskych Budejovic a dojednat podminky ke koupi bazenu od Albion group ve velikosti 8x4x1,5.a zastreseni.  A docela jste mne tu vylekali s tema prasklinama. Doresili jste to svareni nakonec nejak a za jake penize. Nemuzete nekdo poslat nejake foto vaseho bazenu po nejake dobe pouzivani.Bohuzel na prodejne zadny k videni nemaji:-( Byla bych vam moc vdecna. Zajmalo by mne jestli meni casem barvu, jak funguje filtrace, jestli je znat nejake opotrebeni, jestli se roztahuje a zase smrstuje vlivem tepla a zimy... proste veskere vase zkusenosti mne potesi.Dekuji mnohokrat burianova.petra@email.cz

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Tavná pistole Tafix Koventa15.11.2024
Kolikovaci pripravek15.11.2024
Zarubňa vchodových dverí13.11.2024
Pracovní stůl skládací12.11.2024
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?12.11.2024
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu11.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz