Příprava pro zapuštěný bazén a následná úprava

host - 240.122 (?)
24.3.2016 10:43
Zdravím, tak mi dnes dovezli... Kačírek HTK 4/8... Prý to nevadí, jaký na to máte prosím názor? Štěrk to není, ale co teď a tím? Děkuji moc všem, teď máme na tom dělat...
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

host - 240.122 (?), 24.3.2016 10:43
Zdravím, tak mi dnes dovezli... Kačírek HTK 4/8... Prý to nevadí, jaký na to máte prosím názor? Štěrk to není, ale co teď a tím? Děkuji moc všem, teď máme na tom dělat...

host - 79.200 (?), 29.3.2016 12:24

Zdravím,

tak jsem nakonec sehnal ještě recyklovaný štěrk, hodně narychlo, udusali jsme to žábou a nyní nás čeká betonování. Podklad je pevný, bude stačit cca 8 cm betonu? Jako někde to bude 7, někde 10, máme připravené bednění a pak přemýšlím, zda připravit pánům z Mountfieldu nopovou fólii i pod bazén wink

Díky Jarda

host - 63.98 (?), 8.4.2016 18:29

Zdravím, ve středu jsem dodělal obsyp suchým betonem u Azura 402.Padlo na to 28 pytlů cementu, vedvou jsme to zvládli za 8 hodin v tahu. Den předtím byl nainstalován bazen, okamžitě po odjezdu Pata a Mata začal bazen téct v protrhlém švu . Musel jsem odčerpat do zahrady již část napuštěné vody, ale vše se do večera podařilo s novým potahem. Nezanedbejte obsyp ze suchého betonu a nijak nešetřte. Dnes je už bazén pevně zabudován a ani se nehne. Mám jistotu a za tu námahu to stálo. Je samozřejmé, že se to obsyoem dosti podraži. Teď už přemýšlím na úpravě oklí bazénu. Další výdaje, ale co se dá dělat. Držím palce   

host - 79.200 (?), 11.4.2016 23:34

Zdravím,

děkuji moc, s obsypem jsem smířen, pár kaček navíc to bude, ale aˇ(t už to za to stojí. Jen se optám, Vy jste zasypával celý bazén nebo jen prstenec? Já mám větší díru a chtěl bych nějakým způsobem připravit jen bednění okolo, zasypat betonem a poté za bedněním zaházet zeminou, atd.

A ohledně instalace, to začalo téct a Vy jste tedy hned opravoval? Nový potah myslít nopovou fólii či úplně něco jiného? NJedovedu si nějak představit, jak bych si totiž poradil wink

Děkuji předem a přeji fajn den.

Jarda

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty