My to máme ze Svitav do Německa dál, ale začli tady teď v okolí včelaři krmit tekutým cukrem. Německý tekutý cukr měli v Litomyšli, to teď sice skončilo, ale pán teď prodává v poličce český cukr Apismix, taky budeme s tátou zkoušet.
Zdravím, i když je momentálně sezóna vytáčení, blíží se pomalu čas, kdy budeme muset včelky krmit a opět je tu problém se sháněním cenově přijatelného cukru. Jak to řešíte? Akce v supermarktech? Uvítám typy na cenově dobrého dodavatele cukru v západních Čechách. Díky Martin
Pro Pylorous:
Jsem taky ze Západních Čech, ale zatím jsem nic moc levného nenašel. C vy? Pokud jste našel něco zajímavého napiště prosím na e-mail Koubin007@seznam.cz.
Díky Petr
Zdravím kolegy včelaře, jsem z Jižních Čech, spíše malovčelař a už jsem koupil 50 kg cukru za 18,- Kč kilo v supermarketu, protože o ničem levnějším zatím nevím. Za kolik je u Vás. Díky Honza
Ahoj vsem - v Nemecku (Aldi, Lidl) je cukr bezne! za 0,65 € tedy asi za 15,60 (1€ = 24 Kc). Zatim je to nejlepsi nabidka kterou jsem nasel. Takze vsichni z prihranici, kaslete na nase nenazrane obchodniky a nakupujte v Nemecku - cukr a mnoho dalsich komodit je tam levnejsi a mnohdy i lepsi... skoda mluvit...
My to máme ze Svitav do Německa dál, ale začli tady teď v okolí včelaři krmit tekutým cukrem. Německý tekutý cukr měli v Litomyšli, to teď sice skončilo, ale pán teď prodává v poličce český cukr Apismix, taky budeme s tátou zkoušet.