Sulc z vánočních kaprů



alf2 - (7) - 117.64 (?) 
27.12.2012 13:28, zobrazeno: 10212x

Nejprve si připravíme vývar z ocasu a ploutví (vaříme mírným varem cca 30 minut). Vývar scedíme, smícháme s octem (2/3 vody a 1/3 octa), osolíme a přidáme kousky ryb, nastrouhanou nebo nakrájenou kořenovou zeleninu, koření (nové koření, pepř, bobkový list, špetku tymiánu) a krátce povaříme mírným varem a nakonec přidáme kolečka cibule. Vše vylijeme do připravené nádoby a necháme v chladu ztuhnout.




Adresa příspěvku
Připojit reakci   
Alkohol esence - vše pro domácí výrobu lihovin, piva i vína včetně kvasnic, aromat, filtrací, soudků.
   
vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18313) - 102.201 (?), 5.1.2013 13:44

Jenom bych doplnil. Doporučuji vývar nechat nejdřív zchladnout a odstranit tuk, který na rosolu nevypadá pěkně (na 3. obrázku). Pro jistotu taky přidám něco želatiny, výzvar z ploutví ne vždy dostatečně dobře rosoluje a bylo by škoda, kdyby se výsledný výrobek rozpadal

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?1.6.2024
Kouří do místnosti29.5.2024
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?28.5.2024
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?30.4.2024
Úprava vody magnetickým polem29.4.2024
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?29.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika