Dobrý den, prosím vás o radu co s durmanem-andělské trumpety.Všem už kvete jen ten muj je krásně tmavě zeleny ohromné listy, ale květ žádný a to už druhým rokem.Zalejvám hnojím na květ a nic.Umístěn je v polostínu.Listy má od spoda kmínku až k vrcholu a má 2 metry.Děkuji předem za radu
No, to by mne taky docela zajímalo, koupila jsem před 4 roky na tru žlutý, paní říkala, ten vám ještě letost pokvete, dodnes ani poupátko a bílý a růžový kvetou každým rokem, žádná přehnaná péče. Elena
Dobrý den, aby durman kvetl musí se na zimu ostříhat až na dřevo, na jaře obrazí a kvete zaručeně, jinak nekvete. Mám to zkušené. Nejlíp mu prospívá letnění v půdě. Je to lepší i kvůli zalévání, protože se nemusí tak často zalévat jako v květináči a pak hodně hnojit! Magda
tak já dostala letos maličký durman, opravdu byl v maličkém květníčku a začala jsem ho zalévat a musela jsem ho za nedlouho přesadit a rostl a rostl a po 14 dnech jsem ho musela znovu už po třetí přesadit i když měl nasazené květy.Přikládám fotky