Lukon Glads
|
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 246.115 (?), 26.7.2009 19:37, zobrazeno: 16950x
Dobrý večer, prosím nemá někdo zkušenost se zásilkovm obchodem lukon-glads.cz? Ráda bych tam objednala trvalky, mají zajímavou nabídku.Děkuji Petra
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 176.18 (?), 27.7.2009 0:07
Mám trochu odlišné zkušenosti : cibuloviny perfektní, ale trvalky mají hodně malinké - je potřeba je ještě nechat v květináčcích (co v nich jsou) trochu povyrůst. Sázet na místo až pak, to už normálně rostou. Když jsem je vysadila hned, zašly. Lída
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 94.238 (?), 6.8.2009 12:51
Já mám jen 1 špatnou zkušenost.Objednala jsem v zimě a zásilka přišla bez upozornění v únoru. Rostlinky malé, některé nepřežily do jarního zasazení (půda je přeci jen zmrzlá),místo některých objednaných vyrostly jiné a 2 rostliny chyběly úplně. Byla jsem tak naštvaná, že jsem se nechtěla nervovat reklamací, že jsem to nechala být, ale tím jsem s nimi skončila. Jestli máte možnost, nakupujte už jen v zahradnictví, kde sazenice vidíte.Míša
|
|
 |
|
 |
 |
|
Sempervirens - (3) - 76.114 (?), 11.8.2009 13:35
Já objednala již po paté, zásilka dorazila již po třech dnech a pokud se mi nějaká rostlina nezdála, ihned zaslali novou, já mohu jen a jen chválit, Marta.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 55.77 (?), 29.9.2009 11:20
Dobrý den, já jsem objednávala zboží již 3x, a můžu říct, že jsem byla vždy spokojená.Do objednávky jsem vždy napsala, že pokud zboží již není nechci nahradit jiným.No a když se stalo, že některé zboží bylo účtováno a nedorazilo nebo nebylo kvalitní, zboží jsem reklamovala a bez problémů bylo vše vyřešeno.Je pravda, že některé rostlinky byly menší, ale měla jsem štěstí vše se chytlo. Pěkný den Monika
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 59.245 (?), 2.10.2009 9:10
Dobrý den, objednala jsem kytičky 2x a v šechny se ujaly.To, že jsou sazenice menší nahrazuje fakt, že se dají objednat i méně obvyklé kultivary.Jsem spokojená a budu objednávat na jaře opět.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 96.2 (?), 26.10.2009 17:43
dobrý den, objednávám u nich pravidelně už několik let, některé rostlinky jsou drobné, je potřeba je dopěstovat, cibuloviny jsou bezvadné, to že některé květiny zajdou, to se stane - je to příroda. Oceňuji slušné ceny a velký výběr i spoustu netradičních rostlin, které se běžně nekoupí. Co se týče doby zaslání, můžete se s nima domluvit. Zdravím, panidana.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 55.51 (?), 14.11.2009 13:00
Ahoj Petro, Objednala jsem si cibulky jarních kytiček a přišly mi v pohodě a velmi brzy! Máme velikou zhradu, kterou teprve zařizuji a tak s důvěrou na jaře objednám spoustu dalších rostlinek. Moc se mi líbí sortiment a celkově jsem spokojená, a to už jsem na pár obchodech kytičky a stromky nakupovala a byla to hrůza, co mi přišlo, a v jakém stavu. Někdy se stane každému, že něco neklapne, ale záleží na jednání, všechno se dá odpustit :-) takže stručně SPOKOJENOST ahoj Zuzana
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|