Mame v podkrovi tiez svetlu kupelnu s velkym stresnym oknom a tak som sa tam mohla realizovat! Vyskusala som vselico, ale nakoniec som zostala pri stabilnej zostave, ktoru mam uz niekolko rokov - kupelnu mam bielu so zelenymi doplnkami, tak som aj tak volila kombinaciu rastlin, aby boli v tej farebnosti a aj ozdobne listom i...V jednom kute na zemi mam skupinku rastlin - prave vami spominaneho sachoru (tak bujne rastie, ze ho musim pravidelne " zmensovat" ked prekorci 1,5 m) , bohaty trs bielozelenej difenbachie a gardeniu , ktora nahodi len semtam nejaky ten kvietok. Dalej mi visi zo stropu papradie,ktoremu sa tu tiez neskutocne dari.Na pracke mam anthurium , dalej od okna na policke chlorophylum , ktore vytvara bohate dole visiace poplazy a peperomiu , ktora prave teraz prvykrat zakvitla ( ale kvet nie je nic moc, je to vlastne len taky dlhy tenky sulok). Takze vam vrele odporucam nebat sa zelene v kupelni, pretoze ked vyberiete hlavne druhy milujuce vlhko, tak sa vam odvdacia neskutocnou krasou...