Dobry den, koupil jsem v zahradnictvi visen, madarskou, strasnej nazev od H...:), zasadil na kompostu. Je vysoka tak 160 cm, nahore hezky rozvetvena, asi 5 vetvicek dlouhych 50 - 60 cm. Pri rozvetveni je trs asi 8mi kvetu. Pekne se zelena a urcite se chytla. Mam ty vetvicky zakratit? A ci ty kvety, vystipnout (to by mi bylo lito), nebo nechat? Diky! Sterba
Zdědila jsem zahradu se dvěma mladýma višněma, několik let (nevím přesně) starýma. Jsou dost husté, potřebovali by trochu prořezat, ale nejsem si jistá kdy. Můžete, prosím, někdo poradit?
Mám na zahradě sladkovišeň, nevím jakou odrůdu. Prohlížel jsem jí a má větve s květy a větve bez květů, hodně. Netuším jestli mám ty hluché vystříhat, nebo jestli budou rodit příští rok. O řezu višní jsem nic nenašel. Dík za radu. Jarda Hrdina
V tuto dobu na žádných višňových větvích květy nejsou. Počkejte, až se větve zazelenají a odřežte ty suché. Bude-li stromek i potom příliš hustý, odřežte ještě další zahušťující.
Dobry den, koupil jsem v zahradnictvi visen, madarskou, strasnej nazev od H...:), zasadil na kompostu. Je vysoka tak 160 cm, nahore hezky rozvetvena, asi 5 vetvicek dlouhych 50 - 60 cm. Pri rozvetveni je trs asi 8mi kvetu. Pekne se zelena a urcite se chytla. Mam ty vetvicky zakratit? A ci ty kvety, vystipnout (to by mi bylo lito), nebo nechat? Diky! Sterba