Přehnojené slivoně slepičincemi?
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 112.5 (?), 4.6.2011 11:10, zobrazeno: 7741x
Mám dvouleté švestky, čačanské lepotice a alth.renklody.
Od známého jsem dostal pytel holubinců, na jaře-březen- jsem je zakvašené ato zředěné 1 /20 litrů zalil.Minulý rok krásně kvetly, i když byly roční.Letos jsem byl rád, když se objevil sem tam nějaký květ: Je možné, že je to "šok" pro půdu ve zdravém slova smyslu a je tam hodně dusíku? Jinak stromky vyhnaly letos -hlavně lepotice- za dva měsíce tak 50cm výhony, včetně terminálu.Zřejmě hnojením.
Lokalita Lanžhot.JM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 165.33 (?), 6.6.2011 17:06
díky pane Miloši za reakci, myslel jsem si téměř to samé, stromky mi dělají radost, rostou téměř před očima, až mám "hrůzu",že budu dělat šitův řez, ale zatím to ponechám přírodě, zřejmě letos je na růst dobré počasí.Dělal jsem si legraci před 14-ti dny, kdy moje žena stála vedle jednoho ze stromků, měla jej do půl hlavy, ted jsou výhony/alth.renkl./tak, že musí stát na kýblu... aby se rovnala...
Tak zdravím, dám reference tak za měsíc... Dušan Lanžhot.JM.
|
|
|
|
|
|
|
host - 6.0 (?), 19.5.2012 17:52
dnes mám již stromky vysoké, rozvětvené,je tam spousta plodů-aspon to tak vypadá, vím, že něco zřejmě opadne, přesto že jsem stříkal calipsem.
Korunka je pěkně vedená a má pevné výhony kvalitním střihem-střihám ne za květu, ale v předjaří.březen-max duben.
Holubince jsem zakvašené přidal znovu- 1:20ti a ničím jiným jsem nehnojil.
Letos jsem přisadil 20 stromků stanley a gabrovska.hnojit budu až druhým rokem.
Jurkovič Lanžhot.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|