Vtáctvo nebeské... či skôr pekelné
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 178.38 (?), 29.6.2014 19:55
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 248.95 (?), 29.6.2014 22:48
Když jsem na muchovníku letos poprvé uviděla kosáka, ověsila jsem keř starými CD jako vánoční stromeček, dokud nedozrál a neočesala jsem ho. Takže kosáci měli smůlu, nechala jsem jim jen pár bobulek nahoře na chuť. Lída
|
|
|
|
|
|
|
kranex - (47) - 136.143 (?), 29.6.2014 23:54
ja som im v Blave na sidlisku vysadil, muchovnik,jostu, cerne ribizle, aroniu..nalievam vodu do misticky na kanalovom poklope, vsechna operena havet sa tam chodi mocit... a nist, ani bobuli nezobli, jako naschval... ale zato socialne slabe vrstvy sa uz zacali po tom obzerat(muchovnik)..prej ci to neni jedovate...
|
|
|
|
|
|
|
host - 248.95 (?), 30.6.2014 0:08
Tak na tyhle "ptáčky" by asi CD nezabrala... Lída
|
|
|
|
|
|
|
Roman-Lesnictví a dř - Stříbrný Zahrádkář (215) - 209.12 (?), 30.6.2014 1:04
Dobrý večer,
Angrešty, rybízi a kanadskou borůvku zatím máme, akorát třešně a višně už máme bohužel předčasně sklizené. Višně jsme nikdy ani v plné zralosti neochutnali.
Loni a jiné roky jsem úrodu třešní zachraňoval výstřely z brokovnice poplašnými náboji do vzduchu a startovací pistolí. Pár sklenic kompotů jsme zavařili, ale převážnou část sklidili špačci. Byly to pravidelné nálety cca 100 špačků. Polovina ulice mi děkovala za záchranu úrody a soused mi dokonce koupil startovací nábojky do pistole a druhý soused mi daroval krabičku ostrých nábojů do brokovnice po otci. Ostré náboje střílet v naší části obce nepřichází absolutně do úvahy, kvůli velké zalidněnosti. Na kachny se náboje hodily.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 91.178 (?), 30.6.2014 13:31
Sežrali tak sežrali.Ospoň nemusím obírat a zavařovat.Na zimu zas koupím 20kg.slunečnice aby neodletěli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|