Určitě je četba důležitá, ale život je jinde. Sousedka krmí kocoura mlékem - přímo od krávy a potomstvo je již několik let po celé vesnici (máme také potomka, ale už jsme vše vyřešili) a ostatní ušlechtilí kocourkové jen paběrkují. Tak jsme zahájili také ke granulím mléko přímo od krávy vedle misky s vodou. Zatím dávají přednost mléku (stejně jako já) a vodu jen venku z kaluží. Ach jo.
No, víte, jestli se neklepal z toho mléka. Za 1. dospělým kočkám mléko rozhodně ne, škodí jim. Dospělé kočky nedokáží mléko strávit, neb enzym, štěpící laktázu mají jen koťata, a za 2. ani ježkům. Zkuste si o tom něco přečíst.
Určitě je četba důležitá, ale život je jinde. Sousedka krmí kocoura mlékem - přímo od krávy a potomstvo je již několik let po celé vesnici (máme také potomka, ale už jsme vše vyřešili) a ostatní ušlechtilí kocourkové jen paběrkují. Tak jsme zahájili také ke granulím mléko přímo od krávy vedle misky s vodou. Zatím dávají přednost mléku (stejně jako já) a vodu jen venku z kaluží. Ach jo.
Na přesolené zahrádce vám toho moc příští sezonu neporoste. Zemina bude solí zničená, a za čas se připlazí nová generace slimáků. Já je radějí po ránu sbírám do igelitek, pěkně je prosolím a uzavřené odklidím do popelnice.