Rejsek v domě

host - 90.75 (?) 
25.11.2023 20:45

:D: D:D

Aha, tak profláknutý provokatér 232.16 tu teď bude do krve popírat, že rejsek se na salám chytá velmi ochotně. Těžko chápat vaše pohnutky, asi nějaký mindrák, ale co už. Ostatní mají praktickou zkušenost a vědí, že tomu tak skutečně je, a rejska či hraboše se pastičkou se salámem zbaví okamžitě.

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 232.16 (?), 26.11.2023 10:37

Je mi vás upřímně líto. Zřejmě vás postihlo, to co je v zimním období u těch hezkých mrňavých zvířátek, které mohou váš byt zbavit hmyzu, normální fiziologický stav. Musíte si dát veliký pozor, aby vás nevyhmátl iniciativní pracovník, některého ze zařízení, kterých je v ČR, spousta a nalézají se např v Opavě, Holešově, Kroměříži, Holčovicích, Bohnicích a jinde, protože v ČR je jejich síť velmi přebujelá. Nepřál bych vám, abyste byl umístěn do části, která se na vejcích označuje číslicí 3, která páchnou tak, že se nedají pozřít, činnost orgánu, Který nese honosný název ČOI, je v tomto připadě nulová. Pobyt v takovém zařízení, by ve vás zanechal trvalé následky. Je třeba se pozorovat, zdali nepočalo měknutí mozku, což je opravdu nežádouci, následky, jsou přimo hororové. 

host - 101.203 (?), 30.4.2024 12:03
Taky jsem doma našla rejska. Byl snad všude, kde já Dala jsem na radu v těchto diskuzích, ve sklepě našla vyvýšený hrnec, do něj plátek šunky a kousíček klobásy, klobásou jsem trošku pomazala horní rantl, vedle hrnce poleno dřeva (jako takovou vstupní rampu) a do pěti minut tam malej byl. Teď už běhá v parku :⁠-⁠)

host - 104.123 (?), 9.11.2024 6:51
Nám rejska doma chytly včera kočky, aniž bychom zaregistrovali jeho přítomnost. Jinak opravdu nechápu zbytečnou averzi některých diskutujících, ve smyslu "můj názor je jediný správný".
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Zarubňa vchodových dverí13.11.2024
Pracovní stůl skládací12.11.2024
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?12.11.2024
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu11.11.2024
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu10.11.2024
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu10.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz