takze si mam obstarat zmyji a bude to, ze?Me mys (potkan) sezral boty v botaku, kocce granule a ted se dal i do drevene police na ktere jsou boty.Je to hruza, ale ten had by byl dobry, ale u nas na verande asi ne...
Vyzkoušel jsem všechny možné pasti a nejlepší zkušenost mám s bílými plastovými. Návnada se tam dává do košíčku, který ji drží, takže se nemusí doplňovat (kousíček kůrky). Past se snadno natahuje. Má očko na přivázání. Dá se i omývat. Když je sezóna, tak se k pasti dá chodit každou hodinu. Někde jsem je také viděl v černém provedení. Mám je už několik let a jsou skvělé. Cena se různě pohybuje mezi 15 a 25 Kč. Za klasické bych je neměnil. Doporučuji.
takze si mam obstarat zmyji a bude to, ze?Me mys (potkan) sezral boty v botaku, kocce granule a ted se dal i do drevene police na ktere jsou boty.Je to hruza, ale ten had by byl dobry, ale u nas na verande asi ne...
Moje zkušenost : nechal jsem do výšky 12 m vyrůst túji.Jednoho krásného dne jsem na ni přilákal zimní obyvatele -páru kalousů.Ti spořádají přes zimu tolik havěti, že se jim žádná kočka nevyrovná.Na dvoře i na zahradě nemají co chytat.Do domu se mně díky kalousům nic nestěhuje.Díky husté túji.
Ivan Hlavatý - Diamantový Zahrádkář (4384) - 234.119 (?),13.6.2019 17:08
Tak, tak - ako píše paní Lýda. Napríklad taký Pražský krysařík - zaujímavé starobylé české plemeno psíka (foto). Navyše pes je niečo iné ako mačka - keď zomrie psík, v rodine nezostane jedno oko suché. Je to skrátka najlepší priateľ človeka (oddaný bezvýhradne, bez podmienok a bočných úmyslov). IH