Myš pod podlahou, jak na ni?
|
|
|
|
|
|
|
|
svycar - (1), 22.8.2007 20:17, zobrazeno: 57915x
Zdravím všechny, mám v baráku pod dřevěnou podlahou zřejmě myš - je občas slyšet chroupání. Neví někdo jak na ni nejlíp vyzrát? Musím ji vyhnat ven a pak zahradit místo kudy se tam dostala - to ještě musím vypátrat, je to starý dům tak jich tam asi bude povícero :-((( Nezkoušel někdo elektronický či ultrazvukový odpuzovač. Moc info jsem nesehnal..ani tu na fóru. Mockrát diky za případné rady nebo zkušenosti!!
|
|
|
|
|
|
|
host - 204.208 (?), 22.8.2007 22:03
Dobrý večer, já bych asi obětovala kus podlahy, udělala do ní díru a pustila pod podlahu kočku. Zabil byste dvě mouchy jednou ranou - zbavil byste se myší a nemusel kupovat drahé granule... Zdraví Vás Daniela.
|
|
|
|
|
|
|
host - 28.98 (?), 4.11.2008 7:49
TAk přiznám se, že nevím přesně, co s něma pak kočka udělá, až je všechny zahryzne, ale pochybuji, že všechny sní, nebo tak. Co pak s těmi ostatky? Ten smrad je příšerný
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 1.251 (?), 4.9.2007 10:41
A nemáte vedle nějakou hospodářskou budovu s nějakým menším nepořádkem nebo hospodářským zvířectvem? Pak by to mohli být i potkani. Já bych za prvé vyloučil tuto možnost úklidem a vyhledáním nor zvenku. Otázla je, co se stane, když tu noru třeba zabetonujete a větší potkan v noře pod tou podlahou, kde jste denně, uhyne a začne smrdět. Jinak potkani jsou velice inteligentní zvířata a jako takoví jsou často odhaleni až tehdy, když už jich je hodně a jsou už zabydlení.
|
|
|
|
|
|
|
host - 34.179 (?), 4.9.2007 15:54
Ano, nastražené pastičky jsou nejlepší. Případně pár zrnek Talonu na víčka od lahví. Nepřítomnost nepořádku a hospodářských zvířat vůbec nebrání myším prohánět se jinde. Cpou se vesele jablky, ořechy a vším, co by člověka ani nenapadlo. Míla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 218.53 (?), 7.9.2007 22:38
Někdy ta myška musí ven a tak bych jí tam připravila obyčejnou pastičku na myši/nevím, kolik dneska stojí a kde se dá koupit/, ale přesto připravila. Dejte do ní jednu čtvrtku vlaškého ořechu a pozor, nechejte jí volnou cestu z boku, nikoliv zepředu nebo zezadu. Myška určitě vůni neodolá a za pár hodin jí máte ťafnutou. Čest její památce.**Kosice**
|
|
|
|
|
|
|
host - 156.5 (?), 10.9.2007 21:44
Mám podobnou zkušenost a vyzrál jsem na ni jednoduše. V rohu místnosti jsem do podlahy vyvrtal otvor o průměru 5 mm, nasypal jím granule a pro lepší atraktivitu přidal na kostičky nakrájený suchý salám. Otvor jsem uzavřel kouskem dřevěné kulatiny. Už několik let mám pokoj od myši hlodající v podlaze. Honza.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|