Jak na potkany

host - 51.49 (?)
20.5.2010 11:15

Mám podobnou zkušenost.  Ty povory se mi nastěhovaly na půdu pod sádrokarton a nemohl jsem se jich zbavit. Jed jim nechutnal, pastím se vyhýbaly, tak jsem ze zoufalství koupil odpuzovač hlodavců. Nevěřil jsem tomu, ale po zapnutí ty potvory zmizely a do tří dnů byl klid. Přesto že těm přiblblým reklamám nevěřím, odpuzovač hlodavců do zásuvky od TV Products opravdu funguje.  ju.pa@centrum.cz

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 210.6 (?), 6.4.2010 13:49, zobrazeno: 5336x
Dobrý den.Mám problém s potkany.bydlím na vesnici a všude okolo mají prasata, slepice,hromady dříví a zgarbů a tak ty potvory mají co žrát, kde bydlet a já si s nimi nevím rady.Všelijaké jedy mají tuším jako dezert po obědu a el.plašiče taky na nic.Co s nimi? dík Všetulová

host - 183.242 (?), 6.4.2010 16:14

Můj táta dával do velkých kovových pastí na potkany (takové jak na myši, jen větší) návnadu - chleba namočil v oleji z olejovek a ještě obalil v jedu na potkany - říkal, když už ta mrcha má radost, že ukradla z pastičky, sežere to. Občas je podařilo nějakého chytit. Aby k tomu nemohly kočky (těm to nesmírně voní) past strčil pod převrácenou přepravku na ovoce, na kočku díra ucha malá, potkan proleze. Jinak je to běh na dlouhou trať, zvlášť když není nutnost deratizace a tyto služby jsou tak drahé. JInak to sousedům může nařídit pouze hygienická služba. Ale ti by se o tom museli nějak dozvědět. Elena

host - 51.49 (?), 20.5.2010 11:15

Mám podobnou zkušenost.  Ty povory se mi nastěhovaly na půdu pod sádrokarton a nemohl jsem se jich zbavit. Jed jim nechutnal, pastím se vyhýbaly, tak jsem ze zoufalství koupil odpuzovač hlodavců. Nevěřil jsem tomu, ale po zapnutí ty potvory zmizely a do tří dnů byl klid. Přesto že těm přiblblým reklamám nevěřím, odpuzovač hlodavců do zásuvky od TV Products opravdu funguje.  ju.pa@centrum.cz

vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18316) - 65.50 (?), 20.5.2010 11:25

To je zajímavé. Potkani vlezou všude - sklepy, kanály,  ale uvádí se, že půdám se vyhýbají. Snad strach z výšek, nebo co.  Možná TV plašič vyplašil kunu.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Zarubňa vchodových dverí13.11.2024
Pracovní stůl skládací12.11.2024
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?12.11.2024
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu11.11.2024
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu10.11.2024
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu10.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz