koupě skleník

Daniela. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1262) - 204.208 (?)
9.11.2007 22:26

Myslím, že v baumaxu je mají moc drahé. Koupili jsme skleník  z Nymburka - firma Tobiáš: www.sklenikytobias.cz. Přivezli nám ho až na zahradu a smontovali - bezva, vůbec jsme na to nesáhli, jen jsme museli mít připravený betonový základ, na který skleník postavili.  Bylo to oproti ostatním firmám opravdu levné. Nevím, jaké mají ceny dnes, ale na webových stránkách  určitě všechno zjistíte.  Pokud chcete postavit skleník přímo na zem, tak můžete kdykoliv. To ale není dobré. Lepší je postavit ho na betonový základ. Nevím, zda byste to stihli ještě letos, kvůli mrazům.  My jsme udělali beton. základ začátkem března, hned jak přestalo mrznout a koncem března se už stavěl skleník. Ještě jsem stihla si udělat sadbu zeleniny a v dubnu už do něj šly papriky.  Ještě připomínám, že mají hodně zakázek, měli jsme to objednané hned začátkem roku.     Zdravím - Daniela.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

host - 109.71 (?), 9.11.2007 19:35, zobrazeno: 11325x
Dobrý den, ráda bych se s vámi poradila ohledně koupi skleníku. Od jaké firmy je dobrý jeli stačí z baumaxu a nebo jestli je lepší o nějakého výrobce. A kdy je lepší kupovat na podzim nebo z jara???Jedná se mě kolem 4,5 m Moc děkuji

Daniela. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1262) - 204.208 (?), 9.11.2007 22:26

Myslím, že v baumaxu je mají moc drahé. Koupili jsme skleník  z Nymburka - firma Tobiáš: www.sklenikytobias.cz. Přivezli nám ho až na zahradu a smontovali - bezva, vůbec jsme na to nesáhli, jen jsme museli mít připravený betonový základ, na který skleník postavili.  Bylo to oproti ostatním firmám opravdu levné. Nevím, jaké mají ceny dnes, ale na webových stránkách  určitě všechno zjistíte.  Pokud chcete postavit skleník přímo na zem, tak můžete kdykoliv. To ale není dobré. Lepší je postavit ho na betonový základ. Nevím, zda byste to stihli ještě letos, kvůli mrazům.  My jsme udělali beton. základ začátkem března, hned jak přestalo mrznout a koncem března se už stavěl skleník. Ještě jsem stihla si udělat sadbu zeleniny a v dubnu už do něj šly papriky.  Ještě připomínám, že mají hodně zakázek, měli jsme to objednané hned začátkem roku.     Zdravím - Daniela.

ilča - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (88) - 238.108 (?), 10.11.2007 23:13
Já mám skleník od V-P skleníky, taky ze středoč. kraje, taky úplná spokojenost. Objednala po netu, mají volitelnou délku, šířku, počet oken, dveří, typ dveří, police,atd. Taky jsem objednávala v lednu, montovali zač. května. Platba po smontování. Bezproblémová domluva. Doporučuji.
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Tavná pistole Tafix Koventa15.11.2024
Kolikovaci pripravek15.11.2024
Zarubňa vchodových dverí13.11.2024
Pracovní stůl skládací12.11.2024
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?12.11.2024
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu11.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz