Roubovací nůž

host - 233.16 (?) 
1.1.2024 20:43

Nevím proč, jsem také zatížen Itálií, konkrétně Dvěma voly. Roubovák 260C a očkovák 203C, se kterými se dají dělat potřebně dlouhé a naprosto rovné řezy. A protože nic nevyhodím, tak mám ve své zbírce mikováckou očkovací zrzku, se kterou jsem začínal, pak jsem přešel na jejich Martfrost, což je technologie při které se hlubokým podchlazením, získá čepel s hodně vysokou tvrdostí.Bohužel tuto technologii Mikov nezvládl. Např kuchyňské nože vyrobené touto technologií v bývalé NDR, pod značkou IMPA Rostfrei, jsou prostě nepřekonatelné. Je to něco, co 95 procent lidí nepochopí. 

Ambrož

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

PP. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (6578) - 9.142 (?), 1.1.2024 17:26

Ano, to se vám to kecá, když jste ukrytý v anonymitě. Především vaše tvář, potažmo huba, nebo ještě lépe tlama nikoho nezajímá. Ani vaše výhružky dáním přes onu tlamu. To je ta demokratická diskuse asi. Zajímalo by mě, jak chcete zakázat roubování čímkoli, co neschvalujete. Nikdo doma neroubuje 5000 roubů a ty dva tři proutky může klidně utít sekerou, je to každého věc. Asi byste si měl nějak zjistit, k čemu toto fórum slouží.

host - 91.196 (?), 1.1.2024 17:37

Je jeden hasnoucí zápasník, má spoustu obdivovatelůindecision. Miluje zvířata-i ta exotická, např.tygry. Jedna jeho kočička prý měla nemoc drápků, tak o ně přišla. Byla mu odebrána, on ve svém zatím posledním souboji dostal KO... Holt život je houpačka, a to i zde, na fóru Zahradacheeky, SPCH.

host - 233.16 (?), 1.1.2024 19:20

To že je život houpačka víme všichni a ani to nemůže být jinak. Horší, či přímo zlé, ba i velmi nebezpečné je, když nás někdo houpe, obzvláště horním obloukem!

host - 233.16 (?), 1.1.2024 19:07

Vy rýpavý diamante, zase ryjete vedle, měl byste si zarýt do stejně rýpavého a navíc nevychovaného rýpala host - 91.173 (?), 31.12.2023 7:17. Velice dobře vím k čemu toto fórum má sloužit a dovolím si tvrdit, že vy jste ten první, kdo to nechce respektovat. Ostatně již vám byl mnoha účastníky vytýkán váš způsob vyjadřování. Jsou tu holt, tací, kteří se chovají, jako výše zmíněný anonymní host. Měl byste si všimnout, že nic nikomu nenařizuji. Osobně se použití ulamováku v jistých případech nevyhýbám. Např, chci si zkusit prstencové očkování, k čemuž je potřebný speciální nůž se dvěma čepelemi. Musel bych být opravdu zralý do péče pana Chocholouška, abych si u Pasiče koupil tento nůž, bratru za pět Palackých, když si ho mohu velmi snadno vyrobit za pár korun, ze dvou plátků ulamovku a navíc s výhodu v tom, že velikost rozteče si můžu zvolit, podle velilkosti internodií. Takže vy a vaši příznivci, nepodsouvejte někomu něco, co není pravda!! Někdo své peníze proleje hrdlem, jiný si pořídí pořádný vercajk, protože má k tomu vztah a byl k tomu vychován. Jak jsem již zmínil výše, ulamováku se nevyhýbám, ale v žádném případě, ale používání ulamováku, já nebudu nikdy zevšeobecňovat.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?14:40
Inspiraci pro zahradní domky9:14
Obsyp zapuštěného bazénu9:01
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz