Orná půda - sad

pkovarik - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1331) - 112.187 (?)
3.6.2016 8:47

A kdo vám to řekl? Kdo vám to nedovolí? Třeba tady kousek se pěstují jahody na pozemku vedeném jako orná půda a pole je oplocené. Stejně tak i ostatní jahodárny.

Ještě doplním, že pokud je tento pozemek v intravilánu (z vašeho příspěvku jsem to takto pochopil), tak s oplocením žádný problém není, SÚ ho musí povolit.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
MonikaMarankova - (1) - 22.53 (?), 3.6.2016 8:18, zobrazeno: 2482x

Dobrý den,

chtěla jsem se Vás zeptat, vlastním pozemek, který je veden jako pole, který mi nedovolí oplotit. Napadlo mě, že jestliže bych z tohoto prostoru udělala ovocný sad, pozemek by šel oplotit, je to tak? Jelikož mi bylo řečeno, že pole se nedá oplotit, ale nachází se mezi novostavbou v obci. 

Děkuji za Vaši odpověď.

pkovarik - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1331) - 112.187 (?), 3.6.2016 8:47

A kdo vám to řekl? Kdo vám to nedovolí? Třeba tady kousek se pěstují jahody na pozemku vedeném jako orná půda a pole je oplocené. Stejně tak i ostatní jahodárny.

Ještě doplním, že pokud je tento pozemek v intravilánu (z vašeho příspěvku jsem to takto pochopil), tak s oplocením žádný problém není, SÚ ho musí povolit.

host - 80.43 (?), 3.6.2016 12:07

Dobry den.

Podobny problem byl jiz diskutovan na jinem vlaknu. Nejjednodusi je prevedeni na katastru do druhu pozemku - zahrada. Postup prevodu neznam...

Odkaz na jine vlakno

Nevim zda se to nebude muset poresit ohledne jeste dalsich instituci a uzemniho planu. Musite se poptat, ale zacal bych uzemnim planem.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Tavná pistole Tafix Koventa19:12
Kolikovaci pripravek18:23
Zarubňa vchodových dverí13.11.2024
Pracovní stůl skládací12.11.2024
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?12.11.2024
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu11.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz