Kvalitní alkohol - zajímá se někdo?

host - 204.230 (?)
5.6.2022 19:51

Hezký den, zcela rozumím, já mám raději kvalitní whisky a rum ale pálenkou taky nepohrdnu. Jen teda raději preferuji opravdu kvalitní whisky nebo rum. Mám doma místnost, kde děláme řízené degustce pro kamarády. (Nepředstavujte si žádnou chlastačku ale opravdu profesionálně řízenou degustici). Občas rozšiřuji i sbírku svých investičních lahví. Podle textu tedy asi alkohol vůbec neřešíte, chápu to správně?

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
rumla - (1) - 204.230 (?), 5.6.2022 15:43, zobrazeno: 694x

Ahoj, rád bych se zeptal, zajímase někdo o kvalitní alkohol, může být i třeba investiční. Rád bych tady vytvořil tohle téma, kde si budeme předávat různé tipy na kvalitní alkohol nebo investiční lahve. Budu se těšit na Vaši rekaci! 

host - 81.144 (?), 5.6.2022 17:51
Ahoj pane Rumlo, viděl jsem několik prezentací ovocných destilátů na YouTube, od lidí kteří se o to nejen zajímají, ale určitě je to i jejich obživa. A když jsem slyšel slogany "pití pro tvrdé chlapy" nebo "kyselinka k tomu patří", přestal jsem se o podobné věci zajímat...

host - 204.230 (?), 5.6.2022 19:51

Hezký den, zcela rozumím, já mám raději kvalitní whisky a rum ale pálenkou taky nepohrdnu. Jen teda raději preferuji opravdu kvalitní whisky nebo rum. Mám doma místnost, kde děláme řízené degustce pro kamarády. (Nepředstavujte si žádnou chlastačku ale opravdu profesionálně řízenou degustici). Občas rozšiřuji i sbírku svých investičních lahví. Podle textu tedy asi alkohol vůbec neřešíte, chápu to správně?

host - 81.144 (?), 6.6.2022 9:44
Neřeším hlavně různé košty, protože u podobných vesnických akcí nevěřím v objektivnost... Pro vlastní konzum si raději než whisky nebo rum připravým ovocné čůčo z vlastní zahrady.

host - 81.144 (?), 6.6.2022 9:57
Ještě upřesním, ža já whisky a nebo rumu vůbec nerozumím...
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak je to s kvalitou Red Einhell?14:40
Inspiraci pro zahradní domky9:14
Obsyp zapuštěného bazénu9:01
Jak je to s kvalitou Red Einhell?21.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz