Vino na jidlo do skleniku

host - 35.198 (?)
21.5.2008 22:55

Mám již několik let ve skleníku modrou odrůdu Kardinál a můžu ji vřele doporučit. Dobře roste, dobře plodí i zraje. Jsme na severu pod Lužickými horami, tedy v dost chladné oblasti. Koupila jsem ji nějak touto dobou v Kruhu u Jilemnice.Na zasazení není tudíž pozdě. Není s ní žádný problém, jen se musí odstranit hodně hroznů, protože by jinak byly drobné. Dávají k pěstování dobrý návod. Já jsem ji koupila osobně, ale posílají i na dobírku. Přeji hodně zdaru při pěstování

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 5.101 (?), 3.10.2007 11:37, zobrazeno: 5418x

Dobry den,

rad bych vas pozadal o informace jaky druh vina dat do skleniku (prostor max. 2 m2) aby bylo chutne na jidlo. Jedna se o lokalitu Velkych Popovic.

Nemam bohuzel zadne zkusenosti ohledne polohy (moc slunce nebo malo) ani puda, ani kdy se ma zasit, mam jen proste chut na vino...;)

Predem dekuji vsem za odpovedi

S pozdravem

Petr Nedavaska

host - 167.171 (?), 4.10.2007 23:37
Asi si vyseju pár hlav stoláku.
Děkuji za inspiraci.

host - 35.198 (?), 21.5.2008 22:55

Mám již několik let ve skleníku modrou odrůdu Kardinál a můžu ji vřele doporučit. Dobře roste, dobře plodí i zraje. Jsme na severu pod Lužickými horami, tedy v dost chladné oblasti. Koupila jsem ji nějak touto dobou v Kruhu u Jilemnice.Na zasazení není tudíž pozdě. Není s ní žádný problém, jen se musí odstranit hodně hroznů, protože by jinak byly drobné. Dávají k pěstování dobrý návod. Já jsem ji koupila osobně, ale posílají i na dobírku. Přeji hodně zdaru při pěstování

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz