Problém s rašením podezření na Hálčivce

mičurinec - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3092) - 93.3 (?) 
12.3.2012 21:49

no nyni uz je to stejne jedno, kdyz uz je jen doprodej zasob a prakticky neni k sehnani, krome onoho Sulikolu K, co jineho pouzijete?

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

Paľo. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1739) - 179.28 (?), 12.3.2012 22:17

Takisto "se divím", že neviete, že anorganickú Sulku môžete použiť bez obmedzenia, aj keď máte vo vinohrade introdukovaného užitočného roztoča Typhlodromus pyri- populáciu Mikulov alebo Chelčice. Pozrite napr. na tuto stránku. Alebo ste vymyslel opäť novú teóriu?

Wimpi - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2112) - 200.122 (?), 12.3.2012 22:31

Proč používáte Sulku když máte nasazeny roztoče? Ještě nejsou dostatečně namnoženi?

A provokující větičky typu "Alebo ste vymyslel opäť novú teóriu?" si příště laskavě odpusťe velevážený!

Paľo. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1739) - 179.28 (?), 12.3.2012 23:03

Neviem o tom, že by som písal, že som si v poslednom čase inokuloval dravé roztoče. Vy áno? Mal som ich namnožené v záhradke pred 13 rokmi. Záhradku už bohužiaľ nevlastním. Trocha zmyslu pre humor by neuškodila, čo poviete? Veď neide o život!wink

Wimpi - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2112) - 200.122 (?), 12.3.2012 23:11

Neuvažujete výhledově o dravých roztočích do své viničky? Pokud ne, proč?

zyjan - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (513) - 151.93 (?), 13.3.2012 1:09

T. pyri je odolný i proti takovému toxickému svinstvu jako je Omitte, tak proč by ne proti obyčejné síře?

Paľo. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1739) - 179.28 (?), 13.3.2012 7:55

Samozrejme. Sirnaté prípravky používajú aj veľkopestovatelia pri súčasnom využití biologických pomocníkov typu T.pyri. Ja som si dravého roztoča odskúšal na malom vinohrádku a potvrdzujem, že po 2 rokoch od inokulácie bolo po starostiach s kučeravosťou a plstnatosťou viniča. V prídomovej záhradke ho zatiaľ nemám, plánovali sme nákup s Bredíkom pred 2-3 rokmi. Bredík ho má, ja som to nestihol. Bio-Tomal akceptuje iba veľké objednávky. Niekoľko tampónkov so samičkami T.pyri pre nich nie je lukratívny obchod. Predávajú iba veľké balenia.

mičurinec - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3092) - 93.3 (?), 25.3.2012 13:52

tak asi až dnes se k postřiku dostanu... dřív to nešlo, když už tu byl zmíněn Omite tak letos končí, už se nebude moci do konce června prodávat...

zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika