Listy revy - co je příčinou

ondro - (48) - 39.55 (?)
29.7.2016 15:53

skuste pridat nabuduce fotku problemu, lebo velmi tazko je radit len podla slovneho opisu. Raz vidiet je viac ako 10 krat pocut. Mozno by vam niekto poradil a usetrili by ste svoju zahradku od toho mnozstva nasadenej chemie.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

Lenka 22 - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (122) - 90.96 (?), 29.7.2016 15:00

Tak s odstupem času můžu říct, že réva se vzpamatovala. Udělalajsem na ní pokus s odstraněním všech světlých listů, nechala jsem jenom malinkaté lístečky. Pak jsem postříkala proti sviluškám, savému a žravému hmyzu, proti plísni a perenospóře a dala jsem AZ hnojivo postřikem na list. Réva zatím žije, je normálního vzhledu. Jeden keřík, ten nejvíce žlutý až bílý, je sice slabší a bez hroznů ale doufám, že jsem jej zachránila. Jednu větev jsem raději odstranila až od místa štěpení. Letos mám problém i s barvou listů malin, některých ostružin a arónie.Nevím, zda nemám zahradu zamořenou roztoči. Příští rok raději nasadím dravé roztoče. Kdysi jsem je měla (a pak neúmyslně zlikvidovala) a problémy nebyly na žádných keřích a stromech.

ondro - (48) - 39.55 (?), 29.7.2016 15:53

skuste pridat nabuduce fotku problemu, lebo velmi tazko je radit len podla slovneho opisu. Raz vidiet je viac ako 10 krat pocut. Mozno by vam niekto poradil a usetrili by ste svoju zahradku od toho mnozstva nasadenej chemie.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz