hnojivo

jgeneral - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (165) - 209.3 (?)
2.9.2008 20:57

Projdite si forum, odrůdy se tady řešily. Před výsadbou dobře vyhnojit jakýmkoliv organickým hnojivem, můžete koupit i komposty aj. Hluboce zorat, ve Vašem případě asi rytí, tak provést co nejhlouběji. Je to náročné, ale réva se Vám za pár let odvděčí.

Můžete přidát minerální hnojivo s fosforem, draslíkem a hořčíkem (amofos, síran draselný, kieserit, cererit,...)

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
vlasta007 - (1) - 54.122 (?), 2.9.2008 7:43, zobrazeno: 3809x
Dobrý den. Jsem absolutní amatér a mám dvě otázky. 1) Chtěl bych si vysadit nějakou nenáročnou odrůdu popř. dvě. Jednu vhodnout na stůl a druhou na víno. 2) Jaké je vhodné hnojivo před výsadbou. Mám koňské kobylince bez slámy, ale ne ke všemu se hodí. Na zahradě už nějaké víno je (po minulém majiteli domu), ale nemám tušení jaké a na tom nejnevhodnějším místě. Dalo by se z něj něco použít? Chuť má totiž dobrou. Děkuji všem

jgeneral - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (165) - 209.3 (?), 2.9.2008 20:57

Projdite si forum, odrůdy se tady řešily. Před výsadbou dobře vyhnojit jakýmkoliv organickým hnojivem, můžete koupit i komposty aj. Hluboce zorat, ve Vašem případě asi rytí, tak provést co nejhlouběji. Je to náročné, ale réva se Vám za pár let odvděčí.

Můžete přidát minerální hnojivo s fosforem, draslíkem a hořčíkem (amofos, síran draselný, kieserit, cererit,...)

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Škarabání staré malby11.2.2025
Škarabání staré malby30.1.2025
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?25.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy20.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy18.1.2025
Opravda suché dřevěnné podlahy18.1.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz